BARCA

Vilken tur! Vi som ska till Barca i sommar!
Jag som alltid längtar härifrån, men aldrig hem... Kanske finner jag mig till ro där då?//L

You Belong in Barcelona
When it comes to Europe, you don't want to decide between culture and fun. You want art by day and a big party by night.
Barcelona is ideal for you. You can check out some Picasso, eat some tapas, take a siesta, and then dance all night!
What European City Do You Belong In?

Invitationer

Åh nej. Nu börjar telefonen pipa och ringa.
Sabina vill att vi ska gå på O-baren. Sandra har skrivit mig +4 på Ambassadeur.
Folk lockar och pockar.

Men jag ska vara stark. Jag ska inte gå ut.
Inte.//L

Familjekväll :)

A small step for me...

...but a big step for mankind! Eller hur han nu sa.
12 721 steg har jag tagit idag.

Dessvärre har jag tryckt i mig typ en halv grillad oxe, tolv avocados och ett kilo vitlökssmör till middag, så beachformen har nog inte kommit något närmare. Jag, Erika, Tindra och Thomas har grillat hos Puffen, tokgott var det.
Och så hade ju Puffie lovat Tindra att vi skulle titta på en eld...
Så klockan kvart över nio började familjen Tykon köra runt planlöst i Sköndal för att hitta en som fortfarande brann.
Konstigt nog verkade allt folk vara på väg hem? Vad, det var ju nästan ljust ute fortfarande!

Efter mycket om och men och några samtal-till-en-vän fann vi iaf en risig glödhög att ställa Tindra framför. Liveband och lotteristånd fanns också, och alla utom jag tog en svängom på dansbanan :)
Det var en riktig fröjd att se en rödöronsnibbad Thomas snurra runt med danssugna lilltjejen.

Nu är vi tillbaka på Bordell Tårtan och ska svepa några kaffe så att vi vaknar till liv igen.
Just nu är läget rätt dött... Alla sportnördar har fastnat framför någon fotbollsmatch och jag hänger i arbetsrummet och surfar.

Hela kvällen har jag för övrigt fått leva med att vara den 17-åriga dottern. Att Puff och Thomas inte försökte ragga bort mig till ungdomsgängen på dansbanan förvånar mig. De har helt slutat skämmas för sitt föräldraskap vid det här laget.
Undrar hur utomstående reagerar egentligen, när de obekymrat skriker över folkmassor att jag inte får gå för långt bort och så?//L

A real ass...

Om någon undrar hur Mr Gtb ser ut bjussar jag väl på en bild då...
Hahaha.

Han är rolig iaf. Det här är hans bästa sida//L

14 064

Så många steg gick jag igår. Och inte ett enda framåt i mitt liv, är inte det konstigt?

Ikväll blir det Valborg hos Puffen.
Gtb känns inte aktuellt att resa till, även om det är långhelg, när objektet i fråga är MamBo.
Det är ju för att han håller på och säljer sitt och sitt ex hus, och antagligen ska flytta till Stockholm, but STILL.
Så osexigt! Och de här exen! Phu!

Alla har flytt kontoret utom jag och Li... Flitiga små bin. Klockan två ska jag möta upp eric och så ska vi reka lite grejer... Muahaha.

Trevlig helg//L

Haha, klockrent Adele!

Det här med Mr Gtb.
Vi har tokmessat idag, men alltså... När ska jag bli seriös?
Lyssnar på Best for last och känner bitvis igen mig som om jag själv skrivit den:

Why is it everytime I think I've tried my hardest
It turns out it ain't enough
You're still not mentioning love
What am I supposed to do to make you want me properly?
I'm taking these chances and getting nowhere
And I think that I know things may never change

I'm still hoping one day I might hear you say

I make you feel a way you've never felt before
And I'm all you need and you never want more
Then you'd say all of the right things without a clue
But you'd save the best for last
Like I'm the one for you

You should know that you're just a temporary fix
This is not rooted with you it don't mean that much to me
Oh just a filler in the space that happened to be free
How dare you think you'd get away with trying to play me

But, despite the truth that I know
I find it hard to let go and give up on you
Seems I love the things you do

Struligt... Men mycket roligt just nu!//L

Dagens sugarpunch

Han bor hos sin mamma.

Ka-tching!//L

FC Nice valley

Har startat ett fotbollslag... Ska spela på tisdagar här i nice valley! Ska bli ruggigt kul. Jag kommer nog bryta någons ben eller min egna fot... Ganska säker på de... Jag är Gattuso... Europa kontrakt nästa!!!

Gattuso

Gattuso
A fighter, Great stamina and a Hard worker


// A - Gattuso PUFF

My name is JUNE


Gjorde ett enklare test på internet and vilken 1950 tals brutta jag skulle vara!?? Ha ha Ja de stämde väl in ganska bra... Fan va allt stämmer jämt.... He he ; )  

June Wilkinson

June Wilkinson
You are the girl who doesn't think she's sexy, she KNOWS. Gorgeous and outgoing, not to mention a vuluptious figure, men try to be with you...but good luck, as hot as you are, why should you just settle for just anyone, you only deserve the best and you know it!
 
// A - June Puff


Mask i magen!??

Jag är hungrig..... ligger i sängen och är hungrig.... Har ätit massor men jag börjar tro att jag har någon släng av MASK i magen som äter upp maten för mig.... Eller???     
Hatar att somna hungrig..... Men orkar ju inte riktigt laga till en måltid nu..... Så man får väl tugga lite i täcket.... Är ju trots allt DUN och de är ju en typ av fågel.... typ kyckling.....

// A - MASK PUFF

En hemmafrus bekännelser....

Vart tar dagarna vägen???? Jag fattar ingenting.... Hinner varken blogga eller leta jobb..... Jag har börjat inse att jag TRIVS med hemmalivet, borde vara hemma fru. Trivs med att städa, borde bli städerska. Trivs med solen och tomten, borde bli trädgårdsmästare.

Idag så hade jag planer på att hinna med lite vettiga saker som att städa och betala räkningar.... Tror ni jag gjort de??? EH NEJ   Vaknade av att jag var svettig som en brunbjörn i sahara öken.... Och hade jordens mensvärk, kunde inte stå upprätt trodde livmodern skulle sprängas och äggstockarna spricka av smärta... (Jag kan ha överdrivit de där lite...) Åt frukost iaf, fick samtal från grannen som ville fika, insåg att de inte fanns tid till de då jag skulle till U-ZONE 10:45 och bättra på mitt utseende i form av färgning av fransar och bryn och vaxning och hårklipp och fan och hans moster..... Puh.... stressig morgon...  

Väl på U-ZONE undradetjejerna VADJAG GJORT???? Inte varit där på 3 mån!!!!! Tattuerat ögonbryn i thailand!!!! Och håret var slitet som aldrig förr.... Puh.. man har de inte lätt......Jag skyllde på att jag skaffat klippkort till THAILAND, var nykär, vart full under tatueringen, haft otroligt hektiskt och iaf hade tänkt på dem...  

Sen vart de full rulle, hämta THOMAS på GUDÖ, körde in honom till stan för att sen hämta honom hemma för att sen mysa i min trädgård med RONALD MCDONALDS GLASS för att sen köra hem honom, sen hem till LINA på MCDONALDS CEASARSALLAD och blåbärspaj med vaniljsås och sen hem för mer mys med THOMAS och sen körde jag hem honom och nu är klockan över midnatt och de är dax att sova......  

Ska upp vid 07:00 i morgon... Betala räkningar och styra upp mitt hem en aning.... Sen till TYRESÖ för att hämta TINDRA kl 08:00 och åka till Brorsan och CARRO och ta hand om NOVA... TINDRA & NOVA ska få leka och vi ska latja hela dan tills de sen ev är dax att åka till NICE VALLEY och hämta ALICIA på dagis kl 15:00... VARFÖR HAR JAG INGA BARN???? Skulle passa utmärkt med några barn i mitt hemma varande liv......Fast jag styr ju upp de ganska bra med alla andras barn... ; )  

Imorgon kväll ska de firas valborg i NICE VALLEY.. Jag, PIFF, ERIKA, TINDRA och kanske ev MARIA & ANNELIE..... Och kanske THOMAS och han kan rymma hemifrån... ; )  Thomas är modig han som vågar umgås med oss tjejer.... Mycket mens snack är de....   Dagarna bara försvinner......


// A - HOMEWIFIE PUFFIE

1,2,3,4...

Alltså de här stegräknarna.
Det är en sjuk hets på jobbet idag, vi är ju nämligen i LAG mot varandra.
Folk ser allmänt störda ut når de helt plötsligt viker av från sin anslagna väg och gör en åtta, för att sedan fortsätta mot sitt ursprungliga mål. Man kan höra Chefen stå och småsteppa framför sin dator när man går förbi hans rum, och istället för att maila GÅR folk till varandras kontor. Folk springer ärenden som aldrig förr, och hissarna surrar surt över att de är totalt oåkta.

Allt är mycket konstigt här på jobbet idag. Det smusslas med antal steg som gåtts, och ingen ens andas om en kaffepaus.

Diskussionerna kring hur många steg som faktiskt ska avverkas på en dag är också i full gång.
Steg.se säger att 7000 är må-bra och lagom. Jag, och flera med mig, har hört "10 000 steg om dagen för att slippa skämmas över magen". Chefen hävdar att Anna Skipper rekommenderar (beordrar) 15 000 steg per dag.
Fast det låter ju inte otroligt, med tanke på att Anna Skipper faktiskt skulle kunna vara Djävulen.

Det är ett evigt springande här iaf. Nu ska jag tex gå ned 4 trappor för att hämta 100 arbetsböcker som ska skickas iväg. Phu.//L

Inget hår i maten

Jag har någon konstig inverkan på folk tror jag.
Idag skulle vi sitta ute och äta på lunchen, utanför den stora personalmatsalen för företaget - jag jobbar på ett hyfsat stort företag.
Dessvärre blåste det rätt ordentligt och jag förbannade min muppighet att jag inte tagit med en hårsnodd så jag slapp ha hela min hårman blåsandes  i rosépepparbiffarna medan jag åt.

Så jag frågade Margit om det fanns någon gummisnodd i köket jag kunde ta? Men tyvärr inte.

Gick ut och satte mig igen. Plötsligt rusar Margit (bestämd kökschef) ut på uteplatsen, tar resolut tag i mitt huvud och flätar mitt hår. Utan ett ord.
Eeeeh... Va?!
Chefen och Li höll på att chockas svårt. Trodde ett tag att Chefens ögon skulle hoppa ut ur hans huvud.
Folk började ropa från andra bord, och undrade vad man skulle göra för att få sådan specialservice, och jag höll på att rodna ihjäl.
När flätan var alles, vände Margit på klacken och gick in i köksregionerna igen.

Skumt... men jag slapp iaf hår i maten :)
//L

Det spelar liksom ingen roll!

Igår pratade vi pussipussgull  på telefon, imorse messade vi meningslösa gullgull-ha-en-bra-dag-sötis-sms till varandra... Allt verkar hur bra som helst, men jag VET att det här kommer skita sig.

Inte minst för att jag VERKLIGEN inte vill det!
It will skit sig. Men jag ska faen satsa lite denna gång.
Go all in.//L


PS. Alla som tror att jag gick upp i tid imorse och tog sagda promenad till jobbet, räck upp en hand?
Just det :)


Börjar bli orolig......

Föresten.... Vilka är ni alla läsare egentligen???? Dagisbarn, butiksmedarbetare, konduktörer eller LÖNNMÖRDARE!!??? Fick en kommentar om mitt inlägg "VÄSTINDIEN" från en ANONYM läsare som drömt att hon/han mördat nån hon/han känner... Hmm....

I say.... DREAM about WEST INDIA INSTEAD AND DONT KILL SOMEONE......

PLEASE.........

// A - NoKill PUFF

FUCK Madonna

Did the test....... Jag är TYDLIGEN inget MADONNA fan PIFFIE då jag hade 4 rätt av 20....... Hmm..... Är de testet eller är de vinet???? Nåt var iaf fel... Hmm..... kanske ska sova....

// A - MADONNA PUFF!???

SNYGG start på veckan....

Ja ha då har de varit måndag och blivit tisdag..... Lina & Robban bjöd över på middag ikväll och vi grillade kött,majskolvar och åt vitlökssmör och för mycket mat var de..... fortfarande mätt... Puh.... Jag och Robban drack rödvin och öl och rökte cigarrer och marlboro lights.... Ha ha!   Mycket trevligt inslag! Grannarna som ibland gick förbi tittade lite konstigt på oss, satt ute och rökte cigarr och drack rödvin och såg väl allmänt PARTY ut - en helt vanlig måndag! De är så vi gör de i nice valley!   Robban såg även till att jag inte förlora massa pengar då jag höll på att beställa fyrhjulingar från CHINA och de visade sig vara världens oseriösaste företag efter att vi chattat med dom.... Och ROBBAN ska man lita på då han beställer saker från china dagligen och vet precis ALLT om Kina och kineser.. Otäcka människor... Men jag som ville ha en YAMAHA Raptor 660......     Ja ja de blir till att leta nya företag som är mer seriösa....... Iaf nu är jag hemma igen.... Lina är så gullig så hon körde hem mig... Nu ska drömmas sött och sovas gott!!! Kanske kan drömma om en RAPTOR 660 iaf........ ; (   Pusselipuss gulligull

// A - ATV PUFF

Mat idag med

Mhmhmhm... tralala.
Sitter i Peaches soffa och laddar över Adele-skivan i min telefon.

Jessie har bjudit på lax och potatis, sjukt gott. Jag var så hungrig att jag höll på att dö när jag kom hit!
Det har ju blivit så fint här! Renoveringen är i full gång, nu är allt vitmålat och fräscht.

Har pratat i telefon också. Rikssamtal, haha. Telefon bra :)
Piff är modig.

Nu är det verkligen dags att gå hem, måste sova i tid (vilket iofs redan är försent, men.)
Imorgon börjar stegräknartävlingen på jobbet, så jag har planerat att gå till jobbet...
Får se om jag vaknar i tid för det:)

Natti natti//L

I love Adele (och gtb letade sig in, hmmm)

Jag måste MÅSTE köpa Adeles album.
Sååå himla bra. Som en liten mix av Amy Winehouse, Duffy, Lily Allen och Britney.

Okej, btw:
Även om man bor i Göteborg (och därigenom är lite exotisk, sydländsk och bred) slänger man sig väl inte med Puss hur som helst for no reason? Jag är lite less på grabs som så att säga lovar runt och håller tunt .
Fast denne Mr Gtb är ju iofs en MAN för en gångs skull. Med till och med lite vita hårstrån.

Lite skeptisk är jag. Men vafan.
Det är bara att köra. Lite erfarenhet har ingen dött av.//L



 

T9, räddaren i nöden

Skulle slänga iväg ett sms lite hastigt och försökte med ett öga på dataskärmen och ett på mobilen skriva ordet "tillbaka".
T9 gav mig förslaget "silljacka". Ett sjukt bra alternativ, visst?

För övrigt blev jag mitt i min apati studsande glad när jag nyss fick ett sms, och sedan började jag spela Adele på högsta möjliga (= löjligt lågt här på kontoret) volym, så lite intressant är han väl ändå, Mr Gtb.
Det bådar gott. Jag kanske inte behöver dö ensam ändå:)
//L

Strulig brud

Aaah. Nu sitter jag och dividerar med mig själv, huruvida Mr Gtb är intressant eller inte. Igår var han så intressant att jag nästan dog, men imorse när jag vaknade kändes allt mest arbetssamt. Totalt ointresserad helt plötsligt?!

Jag ska iaf ringa ikväll, så får vi se.
Vad är egentligen problemet?
Han verkar ju vara en SYKT bra kille. På många många sätt.

Kan det möjligtvis vara så att Fröken Piff är trasig i huvudet efter alla B2/Knorr/Whatshisname-turer och helst vill smita undan i tid? Hmmm.
Det låter inte orimligt.//L

Puffs helg i korthet...

Helgen i korthet:
Lördagen, kom inte ihåg riktigt vad jag egentligen gjorde på dan men klockan 15:00 var man DRESSED FOR SUCCES och åkte till TYRESÖ och hämtade THOMAS. Stack in till STRYKJÄRNET och drack ROSÉ. Sen kom ett kompispar till THOMAS och vi fortsatte med vinflarra och grogg...  
Tog en taxi till REA showen, hamburger börs.... Åt gott, drack gott och såg en SEEEG show, inget att rekomendera.... THOMAS sov hela showen, jag drog i mig en hel flaska MOET för att finna "något" kul i showen... ; )   SÅ de kan gå....  
Vidare till CAFE OPERA där vi tog en drink innan vi slutligen hamnade på METRO , söder...... Träffade på "VÅR" dotter PIFF där med sitt senaste ragg... En trevlig göteborgare som vi hoppas PÅ!! Jag och THOMAS presenterade oss som vanligt som PIFFs föräldrar... He he.. Jag började även prata med en vakt och förklara att jag var där med min man och vår dotter på 20... Han tyckte jag såg UNG ut men gick på allt och tyckte de var väldigt trevligt att vi kunde vara "UTE" med vår dotter på detta sätt.... OH ja väldigt trevligt... Sen att "MAMMA" körde ett porrig dans med dotterns blonda kompis, hinka sprit och var allmänt jobbig verkade han inte tycka vara konstigt... Men men....  

Igår var de bakis & skakis dagen..... Satt hos ERIKA hela dan och var helt döööd.... Klockan 17:00 åkte jag därifrån och jag och PIFFIE och THOMAS stack till JIMMYS i HAMMARBY SJÖSTAD och åt middag innan jag och THOMAS slutligen åkte hem och såg en film och somnade..... Så skönt att sova.....  
Nu är de måndag och jag ska snart till VÄSTBERGA och få på mina sommardäck! Sen blir de nog hem och städa idag.... Ser ut som de vart RAVE fest i mitt hem....

// A - MOETPUFF

Härliga helg!

VILKEN JÄKLA TOPPHELG!
Fredag... Blev tjingad på gatan, attendade Berns och Village med Empa och gänget, hade en sjukt sen date på Kellys (av alla ställen), efterföljande drama á la Piff, upplösning och sena samtal.
Och så lördag då...

Jag och Eric for runt på olika grillpartyn och kollade på båtar och grejer. Sedan införskaffade vi oss ett 1500-bitars pussel (ett projekt vi planerat länge, för rekreation) och spenderade ca 3 timmar med att försöka foga ihop olika blå bitar till en himmel.
Tiden flög, och plötsligt var det dags att plocka upp Scarlet (där Erics ögon höll på att tränga ur sina hålor när han såg henne... He liked!) och dra till Danielles födelsedagsfest.
På något vis lyckades jag och Scarlet vara ungefär fullast av alla och satt ogenerat och halsade vin... Classy.

Tjipp tjopp, så drog vi till Metro och mötte upp Eric och Ronnie och någon till som jag inte riktigt minns :)
Framförallt mötte jag upp min ägare för helgen :)
Myche nice. Aaaaaah.
Thomas och Puff dök också upp, och Puff presenterade sig helt ogenerat som min mamma för en stackars vakt.
Hon hänvisade Thomas som min pappa, och hävdade att jag var 20 och hon 36. Vilket han köpte med hull och hår.

Lite konstigt måste det ändå ha blivit eftersom Scarlet tidigare sagt till honom att hon var min 4 år yngre syster... Vilket alltså gjorde henne till 16? Jaja...

Jag har haft världens mysigaste morgon. Fler sådana tack!
Eftermiddagen har spenderats ute hos Erki, och nu sitter jag bakis och skakis men jäkligt nöjd hemma hos Puffen och intar vätska i massor.

Den här helgen har varit så TOP NOTCH! Det behövde jag!//L

Uppdatering


Fredag och så är man på rödtjutet IGEN.... MEN de har varit väldigt mycket vita dagar ändå sista tiden.... TEX igår samlade jag en del vuxenpoäng med att vara på VINORDIC/GASTRONORD mässan i älvsjö med THOMAS och körde....
SUSSIE jobbade där och bjöd på viner och champagne och THOMAS provade på de mesta MEN jag körde som sagt... Himla moget...

Sen vidare till DALARÖ på middag hos THOMAS kompisar och vi var ute en sväng med båten på sjön, de dracks öl.... inte jag.... Sen grillade vi..... de dracks öl, inte jag... Sen åt vi, de dracks vin, inte jag, Sen dracks de whiskey, inte jag, sen dracks de gin & tonic, inte jag, sen dracks de mer whiskey, inte jag... Sen åkte vi hem.... Mycket trevligt MEN nästa gång sover vi kvar, TACK...     Vaknade vid 05:00 i morse.... Pigg och gla! Thomas var mindre pigg.... Stank mest sprit! ; ) Han mumlade om TREO och jag lovade att hämta i hans bil... Och frågade var bilnycklarna var.... Han vart orolig och frågade om de var HAN som hade kört hem i natt!??? Ha ha NEJ llla gubben jag körde med du fick nycklarna när vi kom hem.... Han vart lugn och jag hitta TREO röret och allt löste sig och vi somnade om....
Men innan vi somnade om låg jag och drömde om BACON, ÄGGRÖRA, PANNKAKOR, nästan ETT HELT hotell drömde jag om....

Så när vi vakna vid 08:00 tiden gick vi upp och stekte bacon, ägg och bröd! MUMS!!!!   Sen har vi solat, målat, lunchat, shoppat och lite annat idag.... Thomas hämta barnen på dagis och jag stack till CARRO (svägerska) och fira henne som fyllde år!!!! HIPP HIPP HURRA CARRO!!!!!! Var de 19!?? ; )  

Nu är jag hemma med ERIKA & TINDRA... TINDRISEN sover och jag och ERIKA ska dra i oss lite vin, brie och druvor.... ENLIGT MINA PLANER.... ERIKAS planer skiljer sig från mina en del då hon även handlade, 3 sorters chips, salta pinnar, chokladkaka, godispåse och nåt annat grisigt.... Jag är bara sugen på VIN & DRUVOR!!! Så de så... Hon får fetta till sig själv!!!  

Lärde mig dock något GULLIGT igår.....   En kvinna utan mage är som en säng utan kudde.....   Med tanke på att jag har 8 kuddar i min säng borde jag då kunna ha en JÄTTE mage!! ; ) Eller?   Nä nu ska jag vara social mot ERKI!!!  

PS. KUSIN ERCI, jag kommer göra dig glad med rökningen i år!!!! Hi hi.. Såg din kommentar... BRAAA!!!  

LINA, ang din kommentar så har jag hittat fet bra resa tilll AMSTERDAM i juni..... Kanske ska kolla med brudarna!?  

ANNA-LENA, Ang din kommentar så undrar jag när boken släpps, och VARFÖR???? Vi borde skriva en bibel istället.... Vi kallar den "GOOD GIRLS GO's TO HEAVEN, WE OTHERS CAN GO EVERYWHERE"  

Ps2 GRATTIS NINA & KIM till lill killen som var JÄTTE stor!! 4,2 kilo och 54 lång!!! Shit en hel tonåring!!! Vill gosa med honom NU!!!!!! Han föddes i morse och allt hade gått bra!!!! HÄRLIGT!!!!!  

// A - VinoTinto PUFF


Like a virgin

Puffie, du som är ett Madonna-freak, gå in och testa här för att se hur mycket du kan om henne!
Tanten kan fortfarande... Släppte sin första skiva -83 och är fortfarande up-to-date.
Hon är ett fenomen, minst sagt.//L

Nya uppfinningar

Idag var det en pojke som önskade uppfinna en dammsugare som kunde suga av sig själv.
Japp, det skulle ju vara a sight for sore eyes.

Och kanske världens mest onödiga maskin?

Fast rolig.
En porrig städapparat//L 

Dieter och så

Tja Puffen, kanske hakar på din twisted ammande-diet?
På konferansen skämtades det ganska mycket om underhudsfett och olika flytmöjligheter, och på ngt skumt vis räknades liksom jag och Li till det tunga gardet. Med ett "Nä, vi skojar, haha" bakom. Typ "Det är så trevligt att umgås med er, alla fyra... JAHA, var det bara ni två! Haha, nä jag skämtar."
Men jag har allt hört att det ligger en sanning bakom varje skämt. 
En månads svältdiet vore kanske på plats.

Puff, jag är på!

För övrigt försöker jag bara att inte störa ihjäl mig på en person som egentligen inte gjort något ont...
Det är bara det att han går mig på nerverna och jag irriterar mig på allt.  

Långbenskrattet, kroppshållningen, nördigheten, utsvävningarna, långsamheten...
Jag VET att han egentligen är hur snäll som helst.
MEN (Tony Irving-style) jag kan inte rå för det.
But I'll try!/ I'll be patience! Jag ska inte vara en Stockholmsbitch!!/L 

VÄSTINDIEN


När jag vaknade i morse trodde jag att jag befann mig i VÄSTINDIEN...... Varmt som bara den i sovrummet...Samt att jag hade en dröm som jag inte riktigt först fatta om den var verklig eller bara en dröm... Jag drömde att jag var just i VÄSTINDIEN...... Med en bävernylonoverall och skidpaket.. UNDERLIGT!?
Vet att de var problem att checka in bävernylon overallen då dom trodde de var knark i den.... Sen vet jag att jag mest låg i solen och stekte i bikini och att någon spola vatten på mig med en vatten slang.. Ja sen vakna jag...  
Tror detta är ett tecken på att jag skulle behöva åka utomlands.... Min stackars kropp behöver värme.....

// A - WESTINDIA PUFF


Ammande fotbollskarriär!?


Nu är jag hemma igen.. Back in nice valley! Har varit en mycket trevlig och händelserik kväll! Emelinn kom också ut till A-L och joina oss med thaimaten.... Mums FILIBABBA!!! Startade med kulinariska vårrullar, avslutade med kyckling med grönsaker, vitlök och chili. KANONERS!!!

Vi satt och kollade i inredningstidningar, hittade mumsiga champagne drinkar som vi ska prova någon kväll! Har kommit fram till att vi nog snart borde ses och ha en champagnedrinkar provar kväll....  

Vi diskuterade igenom gamla traschiga tjejmiddagar som spårat ut, he he bla en kräftskiva där vi alla spårade... A-L tex drack BARA martini bianco rakt igenom hela kvällen fast hon sa att den var utspädd med 7up. Alla trodde henne tills jag smakade samt såg att 1 och en halv flaska martini var slut... Samma kväll skulle vi även spela TEXAS HOLDEM och endast jag och A-L kunde reglerna....... (trodde vi) Alla brudar satt samlade vid bordet och jag och Anna-Lena skulle börja förklara hur man gjorde.... De gick SÅDÄR... Klockan var ca 3 på natten och vi hade inte längre en "Jä--a" aning om vad TEXAS Holdem i huvudtaget ens var för nåt!? Så de sket sig.... Ja ja vilket fall som helst så hade vi jäkligt kul över dessa gamla minnen...  
Eller som förra sommaren på A-Ls kräftskiva när jag och JANET kom endast iklädd svart till-klippt sopsäck.... Som vi klistrat fast ett gucci märke i ryggen på! Var också ganska intressant kväll! Mycket har man gjort....  

Vi pratade även intressanta bantningsmetoder och förlossningar och barnbekymmer.. ja sånt man pratar om när man är 38.8 (som jag ÄR enlig de förbaskade testet...) A-L delade med sig av ett väldigt smart bantningstips.... Jag och EMELINN köpte tipset på fullaste allvar....  

A-L gick ner 20 kilo på en månad efter en av hennes förlossningar pga att hon promenerade 3 timmar om dan, drack ca 4 liter vatten om dan samt AMMADE hela tiden.... Jag och EMELINN funderar starkt på att gå ner 20 kilo UTAN förlossning.... Börja gå de 3 timmarna, dricka de 4 litrarna vatten och BÖRJA AMMA!!! Om "någon" suger tillräckligt mycket på tutten borde man börja utveckla lite bröstmjölk tycker vi.... A-L tyckte de var en JÄTTE bra ide! Och till råga på allt får man ju jätte tuttar!!! Detta är en kanon grej! NYA A-L metoden har vi kallat den! Jag menar om jag kunde gå ner 20 kilo så lätt så är ju detta en kanon grej! Gud vilka smarta ideer man kläcker ibland...  

Mitt i allt snack om ammning och fylleslag så ringde min KOMPANJON (som vi kallar varandra) LINDA och hade en annan SUPER ide! Vi ska starta ett litet lag i fotboll och köra 1 kväll i veckan! BARA TJEJER! Vore ju kanon! Förutom att jag har min gamla fotbollskada sen min stora fotbollskarriär i TYRESÖ FF... Bröt ju foten i en match och foten är inte riktigt OKEY men LINDA sa att den blir bättre med lite träning så man får väl lita på de!!! Sen är de ju bara att vänta på de stora kontrakten ute i EUROPA!!! LA LIGA skulle kunna vara nåt för mig....  

Ang PIFF så har vi ju nu alla äntligen hört av henne..... TYLÖSANDS drottning! Hon lever, hon dricker champagne, hon ligger på spa, hon äter lyxiga middagar.... Hon trodde jag skulle passa in! SHE GOT IT! Off course, Why I'm not there!??  

Nu ska jag sova.... Klockan är 23:45 pip.... Trött som få....  

// A - RonaldoPUFFEN


tråkobert

Vilken TRIST människa jag blivit!!!
USCH!

Läser här i bloggen, och...
Näe. Uppryckning. Jag är bättre än så här.

Happy-happy-Piff ska nu officiellt  återupplivas.
Jag ska börja med en dusch! Någon form av re-birth här på ålderdomshemmet.

En NY och FÖRBÄTTRAD Piff!
You'll see... You'll ALL see!!! (Phoebe-style)//L

Från lyx till ålderdomshem

Tre dagar i Tylösand... Ahmen shit vad nice det har varit.
Jag har SPA:at, badat bubbelpool, badat utomhus i varm saltvattenpool, klätt upp mig i finklänningar, druckit champagne (eller jag tog faktiskt Pommac) och ätit pilgrimsmusslor och oxfile och lammrygg och liknande kulinariska kreationer.

Det har även varit konferans, men jag har inte behövt göra många knop. Hur skönt som helst.
Det här behövde jag.

Har spanat på Chefen och förträngt mitt vanliga liv. Aaaaah.
Du skulle varit med Puffie. Det har varit exakt som du hintade några inlägg ner! Du kunde dessutom fått min alkohol.
Dryckerna har flödat, men jag fortsätter mitt vita liv. Nöjde mig med ett glas vitt och ett glas dessertvin igår. 
Iofs kände jag mig still lite tipsy när jag dansade med Chefen ;)

Hur som helst har jag slickat mina forever-singliga sår och softat i solen.

Fast nu är vi i Smålandsstenar (det heter så!) och bor på ett hotell som mest kan liknas vid ett ålderdomshem.
Lite skillnad mot lyxen jag vant mig vid de senaste dagarna. Lyx passar mig faktiskt bättre...
Men nu är ju nästan veckan slut. Igen!
Jag ÄLSKAR veckoslut!

Är bjuden på födelsedagspartaj hos Dannie, ska ta Scarlet under armen och attenda tror jag.//L 

Västerhaninge ROCKS!


Snart bär de av mot mina gamla HOODS!!! Ska ut till V-H ikväll och äta thai kör med ANNA-LENA och sitta på hennes ute plats och lukta på alla blommor.... Prata om livet och bli djupa så som bara vi kan.... Hon ska prata om hennes fiskar hon mest jobbar med och jag ska prata om allt de jag INTE jobbar med... Vi brukar få många timmar att gå ihop.... Är de inte världsproblem så är de alltid något ROS problem i hennes rabatt... Brukar vara diskussioner om mördarsniglar också men dom har inte vaknat än.... Tack och lov....
En äkta mördarsnigel......      

De går inte sååå bra med mitt bakande av bullar.... Jag är ju så sugen men hinner ju aldrig börja för alltid är de nåt som ska fixas med.... Men ikväll kanske..... om de inte blir jätte sent hos A-L bara.... Sen känns de ju trist att va inne och baka när de är kanon väder..... Men men... Ska ju regna på söndag annars.....   
Tuudilouuuu....

// A - BullePUFF


Leve TYLÖSAND

ohohohohoh och de går, och jag går.
och de ler, och jag ler.
och de dansar, och jag dansar.
och de tar, och de ger.
flyter upp på land, ner i TylöSun.

Här é vinden varm och vågorna slår.
Man ser bara flickor var man än står.

ohohohohoh och de går, och jag går.
och de ler, och jag ler.
och de dansar, och jag dansar.
och de tar, och de ger.
flyter upp på land, ner i TylöSun.

Ta av din jacka och gamla jeans.
För västkustens tjejer é det bästa som finns

Ohohohohoh och de går, och jag går.
Och de ler, och jag ler.
Och de dansar, och jag dansar.
Och de tar, och de ger.
Vi går hand i hand, ner i TylöSun.



PIFFEN vad gör du egentligen????? Ingenting hör man av dig.... Ligger du på stranden och hänger på AFTER BEACHEN eller?? Ständigt FULL av öl och snygga västkust killar??

När PIFFEN drar till HALMSTAD och TYLÖSAND så vet man aldrig vad som händer..... Jag saknar mitt svenska MECKA TYLÖSAND....... Önskar jag var med dig nu PIFFIE! Avis..... Jag vill också va på AFTER BEACH, eller hänga på LEIFs LOUNGE ( om de fortfarande heter så..... ) Gamla NATTI NATTI..... Spela minigolf vid Pizzerian, åka rollerblades längs strandpromenaden, titta på GESSLES Platina skivor på väggarna, äta gott på AQUAVIT ( om den ligger kvar.. )

Var flera år sen....... JAG KOMMER PIFFIE!!!!!!!

// A - TYLÖPUFF

Marlboro + Treo = snart NO more

JAG RÖKER.... Ja jag röker mina vita marlboro...... GUD va jag röker.... 1 paket om dan! ÅT HELVETE!!! Har nu ca 8 limpor i kylen..... Ska röka och röka.... MEN när dom är slut!!!! Då är dom nog fan slut!!! Har starka planer på att lägga ner min otrevliga ovana.....
   
Thomas TREOAR!!! Han treoar sina guldiga TREO rör.... OFTA! Han är addicted till TREO som jag är till MARLBORO! MEN han slutar med TREOn när jag slutar röka!!!  
  
Så snart kommer PHILIPP MORRIS och ASTRA SENECA gå i konkurs...... Så de så! Köp inga aktier i dessa företag.....

// A - FIMPEN Puff

My darling ANGEL....


MITT GARAGE ÄR KLART!!!! Ny målat och jätte fint! Thomas är min ängel.... Han kom hit igår med sina BLÅKLÄDER och började helt hysteriskt måla mitt garage.... Vi körde hela eftermiddagen och de blev klart!!! Hann stryka golvet 3 ggr som planerat och nu känns de helt underbart bra!!! He's my angel.... Tack tack tack.... Jag är värdelös som inte tagit tag i detta tidigare.....  Var ju inte meningen att han skulle behöva göra de.... Men han är ju så bra!! Thank you baby!   
Det vart lite stressigt sen.. Hade bjudit över mamma och pappa på grillning och dom kom vid 19:00 tiden... Då hade vi i stort sett PRECIS duschat av oss all färg... Men de gick bra! Öppna 3 flaskor rödvin som alla gick åt! ; ) Det fick bli taxi hem för mamsen och papsen....Mycket rödvin va de.... Känns idag kan jag ju säga....

Gick upp vid 08:00 och nu undrar jag mest varför jag gick upp!? Helt sänkt... Thomas åkte till jobbet vid 06:00 i morse.... Stackaren... Vid 06:00 i morse var INTE jag människa....   Idag skiner solen som always numer och jag ska stoppa i mig lite frulle nu och försöka vakna till liv.... LINA var här i morse på en te ute i solen... Vi satt ute och mös i solen och fikade... Men bara på vätska så nu är jag grymt hungrig! Men de är trevligt med morgonfika grannar i nice valley!

Lina hade diverse "getaway" problem bara... Då hon ABSOLUT inte hann lämna ALICIA på dagis som hon sa till ROBBAN och ROBBAN skulle göra de... problemet var att ROBBAN åkte precis efter LINA i morse så LINA fick göra en " GETAWAY STHLM " och köra fort och andra vägar för att inte ROBBAN skulle märka att hon också åkte mot södra Nicevalley som han skulle med ALLEY! Men de gick bra, hon kom hit och han såg inget.... Så vi gör de här i nice valley, rymmer och fikar varje dag när de är bråttom....  

Nu är jag grymt sugen på nybakade kanelbullar.... Tror jag ska styra upp ett bak!!!!   Tjingeling!  

// A - IhaveANangelPUFF


Farsta C - Också en aktivitet

Jag tror jag börjar bli galen.... Känner inte igen mig själv längre...... Orkeslös och lat.... Har för lite att göra och de jag har att göra känns JOBBIGT!!!!! Det går utför.... Måste aktivera mig.... Ska till FARSTA nu och ta en lunch med LINDA.... Shoppa lite mat till ikväll då de ska grillas igen....Grillade hos THOMAS igår och ikväll blir de grill hos mig... Jag ÄLSKAR att grilla!!! Så mysigt... Längtar ännu mer till de att man kan sitta ute och äta också... Åh va jag vill ha sommar.....   Åkte förbi ERKI i morse på jobbet och fick frukost.... Himla trevligt.... Fika med henne och PETER och klappade på ELLIE som jag blivit SÅÅÅ TIGHT med.. Fast att hunden är svart och ser farlig ut.. Men jag känner henne nu att min rädsla gått över.... Bra bra!
Ellie ser snällare ut än denna men från början tyckte jag Ellie verkade farlig som en rottis....   Nä nu ska jag ta mitt pick och pack och dra!  FARSTA here I come!  

// A -  FARSTA PUFFEN

No mans woman - PIFF

Piffie.... Detta är MIN låt sen 2001 när jag rymde från MITT bröllop.... Men nu känner jag att den inte stämmer på mig längre när jag faktiskt är en mans woman...Även om jag varit "någons" innan Thomas också så har de ändå inte känts så.. Men nu känns de som jag är någons... Så du ska med ÄRA få överta denna låt tillsammans med ERIKA... Ni får föra fanan vidare och sen ge den till någon annan fin woman när ni själva inte behöver den längre!!!

http://www.youtube.com/watch?v=PCyKEKi4fP4

// A - MansWomanPuff

Pengar rullar in som dom ska nu, kompis de går bra nu....


Har fått 14 kuvert från FORTUM...... Hmm.... Mycket post är de.... Öppnade kuverten och de är kredit fakturor på 14 månader tillbaks på de beloppen jag betalt varje månad... Undrar om FORTUM nte tycker jag behöver betala EL.... Jag gillar FORTUM... Himla trevligt företag...       
MEN dessvärre tror jag de blivit något fel..... Måste ringa dom.... ALLTID är de nåt!  

// A - ELPUFFEN

Its my day!

Idag har jag namnsdag!! Ville bara medela alla om de..... Känns ganska stort de här med namnsdagar....

// A - NamnsdagsPUFFEN

De man inte dör av....


PIFF ringde till ERIKA i natt när vi skulle sova och var lite upprörd över knorren...som hon dejtar, dejtade, dejtat.... Erika var psykologisk och sa massa fina ord och avsluta konversationen med

" DET MAN INTE DÖR AV TÄR EN..."  

WHAT!??? Så kan man ju inte säga!???? PIFF fatta som tur att ERIKA sade "lite" fel.. Men tänk om PIFF hade varit psykiskt ostabil, skurit sig själv, dragit i sig hela medicin skåpet och lagt sig på en räls...  

Jag säger bara PIFF,

"Man måste kyssa många grisknorringar innan man hittar sitt svin"
"Som man raggar får man ligga"
"Det man inte minns har inte hänt"  

Och från oss alla till er alla DET MAN INTE DÖR AV TÄR EN....

// A - PiffiesPUFFIE


When Puff is missing Piff....

Varför är mina inlägg sååå långa... Gud de måste ju vara jätte jobbiga att läsa..... Hmm.. Ska kanske ändra stil.....

Jag tänker på min PIFFIE.. Som är på väg till Halmstad..... No knorr, no fun.... PIFFIE, jag lovar att jag kan sluta med de "vita" tramserierna när du kommer hem! Vi kan dra i oss en låda vin och röka 2 limpor cigg och prata om livet en natt!!! Du behöver de och jag tycker de är gott! VI GÖRT som du hade sagt!



Piff & Puff - Heres comes trouble!? Hmm.... Förstår inte.... Väl aldrig några problem för oss... ELLER!?!?

// A - Piffies PUFF

Det är extremt mycket nu.....


Ingen ordning på mig längre.... Har försummat er mina bloggvänner... Har "knappt" skrivit 1 inlägg om dan... Skärpning på mig... Men de har varit allmänt hysteriskt... Är man inte på resande fot så är man busy med 100 andra saker tydligen... Var alltså på brorsans kalas igår! Halva släkten var på plats och de fikades för fullt.... Jag träffade Brorsans tjejs familj för första gången och måste gjort ett som vanligt hysteriskt intryck!
Kom för de första 40 min försent... Rusade in med stora ICA kassar med smuts tvätt ( då jag passade på att sno FREDDES tvättmaskin ) pratade i 300 blås, Tindra under armen, svettig som vanligt, marlboro stinkande och presenterade mig och var säkert allmänt jobbig som vanligt.... Åt allt jag kom över i form av tårta, bullar, kokostoppar, chokladbollar, kakor och annat nyttigt! Sen gick jag ut och rökte 21 ciggaretter och pratade i telefon...  

Usch vilken otrevlig människa jag faktiskt ÄR!??? Börjar komma underfull med det mer och mer....  Lika social jag kan va, lika innåt kan jag vara och bara skita i alla och stänga in eller ut mig... Måste jobba på detta.. Kan ha att göra med att jag inte jobbat på så länge att jag blivit lite folk skygg..... Sen kom även MR 100 % med sina 2 små tjejer ut! Jag fick TRÄFFA dom!! Tjo ho! Dom var lika söta som jag föreställt mig! Tok charmiga! Jag aktiverade dom och TINDRA utomhus med lite fotboll och såpbubblor.... Jag själv klarade inte av värmen inne.... Jag menar 70 kvm och 19 personer TYYYP.... = BASTU...
   
Sen vart klockan mycket och jag och TINDRA åkte hem när alla andra också drog... Tindra var ute en stund med grann barnen medans jag lagade RAGGMUNK! Sen körde jag den klassiska "radhusSTILEN" och öppnade ytterdörren och skrek in TINDRA! " TINDRA, MATEN E KLAR!!!!!!"
Vi åt, sen duschades de, vi åt lite lördags godis, läste godnattsaga och TINDRA somnade sen ovaggad...  

Erika kom vid 22:00 och tjatade om vin, ost, kortspel och gud vet allt.... Jag kände inte för NÅGOT av de... Gjorde varsin kaffe till oss och övertala sedan henne att vi skulle sova.... KLOCK RENT!  

Vaknade vid 9 i morse av att TINDRA låg och pussade i hela mitt ansikte GULLIGA UNGE, Jag tog med henne ut från sovrummet och stängde dörren... ERIKA kom också upp efter en halvtimme.... Vi åt frulle och sen gick vi till parken med grannarna! Cyklade, gungade, åkte rutchkana och grävde sand...   Sen hem igen, lunch och sen har de fikats hela dan! MR 100 % Thomas kom förbi med små tjejerna, PIFF kom, och så jag & Erika & Tindra.... Vi solade och drog i oss 18 latte, byggde krocket banor, spelade fotboll, klättra i träd och annat man gör på söndagar! Hela familjen TAIKON samlad - en helt vanligt söndag!

Sen vet jag inte vad som hände? Var de nåt jag sa? Nåt jag gjorde? Eller lukta jag bara? För rätt som de var så skulle T och barnen hem och grilla, PIFF skulle åka till HALMSTAD, Erika & Tindra skulle till HUDDINGE! JA ha.... Jag tog fram en OXFILE ut frysen och skulle promt grilla! Har haft sådana sommarkänslor i dag... Så vackert väder och allt.... Ringde brorsan (den andra av mina 2) och han och VERO kom över och vi grilla köttet, halloumi och gjorde klyftpotatis i ugnen och en fet sallad till! Kanon trevligt! Mys mys....  

Nu har dom dragit, jag har bäddat rent i sängen, duschat, pratat och sagt godnatt till min darling och är redo för att själv gå och nanna nu.... HELT SLUT......   Imorgon har jag en del att göra.. Har tom skrivit en kom ihåg lapp med allt....
MEN JAG SKA SKRIVA PÅ BLOGGEN!! Promise!  

GODNATT BLOGGBUDDIES!

// A - SummerPUFFIE


Slutknorrat

Japp.
No more Knorr. Så var det med det. Det är inte värt.
Typiskt.

Sitter i solen hos Puffen och jäser... nice. Det har varit allmän folkvandring här, som vanligt.
Startade morgonen med frukostbuffé tillsammans med Jessie, Friberg och Johanna, för att sedan landa här. Gör inte många knop...
Och om någon timme ska jag åka till Halmstad. Fy fan säger jag bara.
Ingen lust, men någon måste ju jobba också.

Uuuuuuhh.../L

Jag är kär!

Johan Glans är så fantastisk.
Jag skrattade från början till slut under hans standup!

De andra var också roliga, speciellt Spencer Brown och Mårten Andersson.
Men.
Ingen går upp mot Johan. *drömmande suck*

Nu ska jag iväg på dejt med Knorren!
The next best thing :)
//L
 
Inte från igår, men jäkligt roligt.

Min fredag


Igår vart de körigt i mitt liv som annars är fööör lugnt... Fikade med brorsan sen bar jag ut alla ute möbler på tomten för nu tycker jag de är sommar..... eller nåt... Thomas kom vid halv 12 och vi stack till JIMMYS i Hammarby sjöstad och åt lunch... Sen tog vi en kaffe hemma i trädgården och hans vän BAGAREN kom förbi....

Sen åkte jag ut till Brorsan på BREVIK och anticimexade min bil som såg ut som ett krig inuti.. I 3 timmar dammsög jag, skurade, torkade, polerade.... Tvättade klädseln till barnstolen, skurade mattorna och lyfte ur allt i bagageluckan och hittade ett linne i storlek 122 under reservdäcket... !!!! WHAT!? Ja inte är de mitt.... Men vems fan e de? Köpte ju bilen NY så de var ju INGENS bil innan.. Hmm.... Barnarbete i MERCEDES fabriken kanske?? Kanske är en 8 åring som byggt min bil.... Man kan då inte lita på nåt företag i dagens läge...  
Iaf vart klockan 18:00 och jag körde hem Svägerskor, barn och mamma....

Väl inne på söder så vart jag kvar och åt middag på HOSTERIA TRE SANTI med mamma och pappa. Jag iklädd skitiga mjukisbyxor.... Ja ja Som jag någonsin brytt mig.... Åkte hem och pratade med ERIKA i telefon som skulle in till stan med L så jag körde in dom till city innan jag slutlien åkte hem igen och tog en dusch och somnade... Jo försökte även koppla in tvn men hittade inte fjärren vilket var frusterande så jag somnade istället....  

Idag blir de LUNCH med L på söder och sen ska jag hämta LILLGRISEN TINDRA och åka på brorsans kalas.. Sen ska jag och TINDRA hem och göra raggmunk och äta lördagsgodis och ha mys kväll ihop! Så de blir en lugn lördagskväll....  

// A - FridayPUFF


Hysteriskt!!!

Klockan är 09:00 och de är ju fullt kaos! Bakar bullar, städar, bloggar och lite till! Brorsan ringde precis och är på väg hit! Så nu ska de tillverkas 2 stora cafe´latte. Jag får helt enkelt återkomma senare.... Och P.S LINA.... Ring upp igen när du har tid... Hörde inte att du ringde och nu svarar inte du...; (  Ville vi varandra något???? Kom inte ihåg? Hade vi planerat nåt? Ja  ja ring iaf.. Nu måste jag till köks regionerna.. Körigt körigt! Men ME LIKE!!!

/ A - KÖKSAPUFF

Jävla sopgubbar!!

NU FÅR DE VARA NOG!!! LIGGER SOPOR ÖVER HELA MIN TOMT!!! HÖRRNI SOPGUBBAR I SOPBILARNA SOM TÖMMER ÅTERVINNINGEN VID SKOLAN I NICE VALLEY!!!! SKÄRPNING... NÄR NI TÖMMER SÅ BLÅSER JU DE IVÄG EN MASSA CRAP I FORM AV PLASTPÅSAR, TIDNINGAR OCH ANNAT SKRÄP. HAR PLOCKAT SKRÄP PÅ TOMTEN HELA DAN....

MÅSTE MAN ALLTSÅ BLI SOPGUMMA NU OCH STYRA UPP DETTA SJÄLV ELLER??? GUD,,, JA JAG ÄR GRINIG.... DE ÄR ÅLDERN... ELLER NÅT... HAR MAN INGET ANNAT FÖR SIG PÅ DAGARNA ÄR DETTA EN VÄLDIGT STOR GREJ FÖR MIG!!!! FAKTISKT INTE ETT DUGG TREVLIGT MED SOPOR PÅ TOMTEN... BLIR DE INGEN FÖRBÄTTRING LUTAR DE MOT ELSTÄNGSEL OCH MUR PÅ 2 METER RUNT HELA TOMTEN!!!! DETTA ÄR JU ÄVEN BRA MOT ALLA HEMSKA KATTER SOM RÄNNER HÄR SOM JAG OCKSÅ HATAR!! BLÄ! SLÄNGER SNART BÅDE KATTER OCH SOPORNA I TUNNAN OCH FJUTTAR PÅ!!

// A - Upprörd PUFF


Inte längre otålig... tålig? Vad heter det?

*ring ring*

Så nöjd.
Glad.

Behöver inte vänta mer.
:)

Aaaaaah. Löljigt glad över en signal.//L

Otålig

Jag väntar... *trum, trum med fingrarna*
Jag hatar att vänta.

Befinner mig i Västervik just nu. MY GOD, vad fint det måste vara här på sommaren!
Nu är här inte så upphetsande, men så är vi ju dödströtta också. Spenderar mesta delen av kvällarna på rummet.
Men imorgon får jag iaf fara HEM!
Hem hem hem hem hem!

Jag och Frugan ska gå på RAW och kikna åt Johan Glans lustigheter på Chinan.
YES.
Herr Glans får mig alltid på bra humör. Sveriges roligaste man.//L

Hihihihihi....tihi.

What goes around comes around

Sitter hemma nu och väntar på körningen.... Hämta mamsen... Tänkte åka ut till ERIKA och ta en kaffe... Så är man i närheten när mamma ringer..... Det är ju lite segt de här väntandet... Tror jag börjar förstå hur hon hade de när jag bodde hemma...... När jag skulle hämtas, lämnas och allt var de var.... Nu vet jag....


// A - PuffChaffören

Everytime we touch.....

'Cause everytime we touch,
I get this feeling.
And everytime we kiss,
I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last.
'Need you by my side.
'Cause everytime we touch,
I feel the static.
And everytime we kiss,
I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so?
I can't let you go.
'Want you in my life.


// A - In love PUFF

Förvirrad

Jag presenterade mig i morse som Lotta när vi kom till skolan.
Intressant.
Det har jag iaf aldrig hetat?//L

Norrköping sa jag ju!

Jag är i Norrköping juh, Puff! Konferanser hit och jobb dit.
Men jag kommer hem till jul. Eller juli.
Det är så det känns... Fast egentligen kommer jag hem på fredag.
Och åker till Halmstad på söndag. På konferans. Detta konfererande tär på mina relationer!

Ligger på sängen på mitt hotellrum och tänker lite på Mr Knorren (och lite på filmsnyggot) och blöder näsblod.
Ah, livet kan vara bra härligt va.
Lite stressymptom och lite pirr i magen, bra kombo.//L

Always a bridesmaid, never a bride

Jag och Anna har varit på bio idag, och kollat på 27 dresses. Många fnyser föraktfullt, men jag älskar filmer som denna! PUTS ME IN A GOOD MOOD!

Dessutom var killen som spelade love-interest sjuuukt het. Jag började nästan hångla med stackars Anna i brist på bättre. Hon skulle iofs knappast haft några invändningar eftersom hon varit ifrån sin fästman(!) Oscar i tre veckor nu.
Aaaaawh. Cute.
Jag vill också ha en fästman, mycket delvis för att det är ett riktigt roligt ord.

Det har varit mycket bröllopssnack här i bloggen på sistone, och det har fått mig att börja fundera:
Vem i min bekantskapskrets kommer att slå till på ett bröllop först?
Knivigt... Vågar inte ens gissa?//L

Spygrönt ÄR en bra färg på mig!
Hoppas man får bära något snajdigt i stil med denna som tärna... Haha!

Mizundastood


Sprang på mamma idag på GULVES - Sthlms modernaste boatstore vid 17:00 tiden och undrade om inte hon hade lite bråttom hem och göra sig i ordning.... Hon titta konstigt på mig och undrade varför hon behövde göra sig i ordning... Jag påminde henne om att hon skulle på tjej middag ikväll och jag skulle ju hämta i natt...  

Hon förklarade att de var ju inte ikväll utan imorgon kväll.... Ja ha ja..... Bra att jag fick den informationen NU så jag inte hade ringt henne i natt vid 01:00 tiden och undrat NÄR I HELVETE hon ska hem!? Och hon i de läget legat hemma och sovit oh undrat vad mitt problem var?  

Hmm... de är för mycket nu i min hjärna.... För mycket work.... Tänker så de knakar på vad jag ska göra med mitt liv....
Lyx prostitution!?
Hmm... Ska kolla upp de med när jag ändå kollar saker.....  


Eller.... Föresten... NEJ de kanske inte är bra! Jag vill ju inte jobba natt...

// A - MizundaPUFF


Puff to Piff

1. NEJ jag och T gifte oss inte i thailand... Jag gjorde misstaget att berätta för honom för en tid sedan om min runaway bride karriär så jag räknar inte med att NÅGON någonsin vågar fria...

2. Du verkar i allmänhet jävligt grinig...

3. Halva lönen! GO girl! Var är manuset? Faxa NU!!

4. Din pappa undrar om du var på BACK STREET BOYS i måndags när dom hade konsert här!

5. NÄR i HELVETE ska vi ses???? Var är du i sthlm? Knorrholmen? arvika?

6. Sluta seg dejta! Börja Speed dejta!

// A - Puff mami is talking

Ny dag, nya ideer


Gick upp innan 8 i morse... Åt frukost, drack lite kaffe och tog en lugn morgon cigarett...  
Vid 09:30 kom LINDA och vi började spåna på en massa sjuka ideer igen... Har hittat på lite bra saker nu som vi involverat oss i en del... Har fixat lite kontakter med KINA och ska beställa hem nåt fint! ; )   Ja ja vi blir helt störda ihop. ´
A+Linda= Galet  

Till och med mamma har nu involverat in lite ideer i detta... Kan bli stort! Ruggigt stort!! Erika du ska få ett par 7an stolar! ; ) Alt en BARCELONA stol.... Lugn och fin.. 


    

Ikväll ska jag träffa SUZ... Min Sussie som jag inte sett på flera veckor... Jag har ju rest lite och försummat mina vänner... Ska bli nice... Blir nog en fet god sallad på Il Piatto om jag känner oss rätt.... Sussie ska få se min bruna mage och min fint bruna hud i ansiktet.. Hon ska få känna på mina låååånga byggda naglar och mina snyggt tattuerade ögonbryn... Hon kommer tycka jag är kanon snygg och aldrig mer vilja se mig.... Men så är de när man "HAR" de....

Ha ha nu börjar jag bli lite väl kaxig....   Brunfärgen försvinner snart, naglarna bryts väl av och ögonbrynen kommer väl se ut som något TINDRA kladdat dit... Så jag passar på att vara snygg och kaxig nu innan de är försent..   Sen har jag fått en körning i natt på ACAB bolaget.... Hämtning av min mamma med vännina ute i TYRESÖ på tjejmiddag och körningen ska gå till söder där de båda ska av.... Helt sjukt stressigt med alla ideer, bolagsformer hit och dit, middagar och skatte regler.... De är så min vardag ser ut!  

MEN jag har lite av en VIT vecka..... Ska fan inte dricka något om de inte är extremt nödvändigt... Har inte druckit alls sen jag kom hem från THAILAND!!! Vilket var i måndags och de är onsdag nu! 2 hela dagar, mycket ovanligt, mycket bra!   Nödvändiga lägen är lägen i form av att någon vän tränger sig på en kväll och prompt ska äta god middag med mig och prompt ska vara trevlig ch små prata en hel kväll och de av en händelse ligger en bit BRIE i kylen för då är de ett läge där livet blir "lite" mysigare och "lite" bättre med "lite" vin....
Men några andra lägen blir de inte... Inte på hela veckan faktiskt har jag bestämt! Nästa vecka ska också bli lugn förutom lördagen för då ska jag med THOMAS på REA och då finns de risk att de kanske blir ett par små droppar vin.... OBS! Små droppar.... ; )  

Nä nu ska jag ringa och sjunga för min bror! FREDRIK som fyller 25!!!! Hipp hipp hurra!! Jag ska sjunga med min ljuva, skräniga, falska stämma som bara jag kan!   OVER AND OUT

//A - IdePUFF


Nejje!

Här ska fan inte giftas sig.
Jag håller på att vänja mig vid tanken på att överhuvudtaget exklusivdejta.

Sluta skrämmas!
DU kan gifta dig själv!
Det verkar du ju ändå göra titt som tätt, och inte ens gå igenom hela proceduren, utan byta kille sådär en vecka innan vigseln... Puffie-style:)
Du och T gifte er inte i Thailand?

Om du vill, kan du ta över mitt jobb. så delar vi på lönen. Oki?
Jag kan faxa över manuset i eftermiddag.//L

Arbete åt alla!!!

 
  Varför ska de vara så svårt att bestämma sig för vad man vill här i livet???
/ A - Arbete? PUFF

Inte utan min dotter....

Ska du gifta dig piffen??? Med knorren?? Gris bröllop?? Grisfest efter?? Mycket frågor, inga svar.. Ring när du har tid för mig.. Om du nu hinner med alla bröllops planeringar och knorriga äventyr....


Efter bröllop kommer barn..... Innan barn kommer parningslekar... Min kära lilla dotter... Nu när du ska bli bortgift till grisarna måste vi ta en BLOMMOR & BIN lektion...

/ A - Puff mami

Den här låten vill jag ha på mitt bröllop!


Strunta i den sunkiga youtube-videon... Låten är så fin.//L

Och angående lördagen...

...så gick det bra.


Dum-di-dum, ska lyssna lite på Lifehouse, Matchbox och Live nu...
Kanske slänger in lite Foo Fighters med... Måste lyssna in mig :) //L

Norrköping, hmm

Konferens... Två stressiga, men roliga dagar. Igår var vi ute och åt, hela gänget: Chefen, Li, Johan, Anna och jag.
Världens schysstaste italienska restaurang (Chefens treat, tackar) och en HUR rolig middag som helst.
Vi hade alla ont i mungiporna och ömma magmuskler när vi kom tillbaka till hotellet. Sååå lyckat!

Vilket gjorde att jag och Anna hamnade i någon slags deppkoma när alla åkte hem i eftermiddags.
Hem till Stockholm.
Medan vi ska hänga i Norrköping, Söderköping och Västervik resten av veckan. Och jobba.
Blä.
Är duktigt trött på det här jobbet nu. Men det vänder kanske snart, och så blir man kreativ och peppad igen? Hoppas?

Jag och Anna började skratta åt oss själva när vi åt middag idag, när vi insåg hur vi lät.
Vi hade ont i fötterna, var trötta, behövde tvätta håret, var tjocka, längtade hem, var bittra över jobbet...
Herregud.

Imorgon ska vi treata oss med flanering, nagelvård och bio.
Och vara POSITIVA.//L

I'm not DEAD


I'm not dead! Men de har varit kraftiga svårigheter att blogga sista veckan... Grannarna nere i Thailand hade trådlöst men mottagningen till Iphonen nåde inte riktigt fram vilket gjorde att den kopplade ifrån hela tiden... Och den mobila weben var så seg att de tog 30 min att öppna upp en sida.... bad bad så nu ska jag försöka minnas vad som hänt sista veckan och fåm ner de här.... ; )   Det har varit hektiska dagar.... 6 dagar är lite föööör kort för att åka så långt men de har de varit värt... Att få umgås med Thomas och få massa sol... Det blev en hel del PARTY... Varje natt kan man säga... Var ju mycket svenskar som bodde där som Thomas kände så vi var ute och åt middag med gänget varje kväll och sen vart de alltid vidare till något ute ställe för en hel del groggar.... Puh... Inte bra för mig de här med mitt spritintag... Måste ha en vit dag, vecka, månad snart....  

Thomas var iväg och golfade ett par dagar och då låg jag och pressade hemma vid poolen.... Annars sov vi bort de flesta förmiddagar och sen kom de alltid över någon som ville ha en öl och då var man ju igång igen... Jag gillar ju nya människor och öl så de var ju kanon trevligt.... Dagarna gick fort och de blev kväll och sen var de in i dimman igen... ; )  

En kompis till Thomas fick barn i tisdags och på fredagen var vi där och tittade och jag kunde inte slita mig från lilla JENNIFER utan satt mest och gosade med henne och ville ta med henne hem.... THOMAS vart lite nervös och pratade om att sova i förrådet den natten för högsta säkerhet.... He he..  
IMG_1688IMG_1689  

På lördagen var jag och THOMAS uppe på HILTON och åt middag uppe på derass tak terass med värsta utsikten... Jätte mysigt... Var skönt att få vara ensamma en kväll... Drack lite mousserande och åt gott... Sen bar de av ner mot stan där de var FEST! Det var ju deras nyår på söndagen och redan på lördag natten hade festandet börjat... I form av vatten krig!!! Var man än gick så blev man blöt.. Thailändarna kladdade in oss med babypulver och dränkte oss med vatten... Det var bara att köpa egna vapen och skjuta tillbaka... Jag stormtrivdes.. Gillar ju action och WAR så jag gick in i leken till 100 % och trodde nog ett tag efter för många groggar att jag var RAMBO eller nåt....  
IMG_1776IMG_1777IMG_1778IMG_1779IMG_1781IMG_1783  

Varje gång jag tände en ny cigg blev jag anfallen av fienden och ciggen släcktes och jag vart tok blöt, sminket rann och det var dax att ge sig in i ny fight igen....

IMG_1780  

I söndags stack Thomas med några andra grannar till golfbanan och jag låg och pressade som aldrig förr vid poolen.... Hot hot hot.... Körde solfaktor 2, kokosnötsolja och brände bacon på hög nivå.... Allt för den rätta brännan... IMG_1676  

I söndagskväll bar de av mot BANGKOK och flygplatsen... Lyfte 01:10 på natten till måndagen och vi sov 8 av 10 timmar på flyget, helt underbart.... Landade 07:00 på måndag morgon svensk tid, Igår tog vi de lugnt, hem och duschade och mös innan vi sen stack in till NK och tittade lite och tog en lunch på FRIDAYS i kungsan... Sen släppte THOMAS mig hemma för att åka hem och ha en barnvecka.... Så nu ska man längta en vecka till.... ; )  

Men vi har haft de kanon på alla sätt, så härligt! Mer sådana här veckor! Nu är man hemma i COLD sweden igen och de är dax att HITTA JOBB!!!! Have too.... No more LYX life.... Nu ska de arbetas... VARFÖR TROR INGEN MIG?????  

Over and out
/A- RAMBOPUFF


Morgon på hotell Erika

Gårdagskvällen spenderades i soffläge... Jag och Erki, varsin kopp te, en film som ingen av oss följde på tv:n, och varsin bok under näsan. Mycket mysigt. Endast några avbrott av sms med omvärlden.
Men på det hela en luuugn hemmakväll.

Det gick värre när vi skulle sova dock. Tvingade oss i säng vid ett, och när jag precis dunade in vid två så började Mitt Vanliga Liv göra sig påminnt...
SMS-terror AB. De flesta riktigt välkomna, men ändå.
Omöjligt att sova!

Och vid halv fyra började det ringa också. Grannar som antagligen ville bjussa på efterfest, kompisar som antagligen var på efterfest alternativt ville kolla vad som händer/vart jag var.
Phu.

Kände mig som världens sämsta sovkamrat, och vid fyra gick jag ut och lade mig på soffan, för att ÄNTLIGEN somna.
Och för att vakna halv åtta när Tindra steg upp med solen.
Fast gulliga Erki skickade in mig i sovrummet, och så sov jag ända till halv elva, haha. Vaknade till en kopp te och Tindras kvillrande! *Sötnosar*

Har pratat med Puffen i Thailand, hon har uppkopplingsproblem, men verkar i övrigt rätt nöjd med livet.
Otippat... 38 grader och nykär.//L

Sisters by blood, yeah!

Ylva, du måste vara så stolt nu när jag sitter hemma hos Frugan och kollar på ylva-programmet-no-1: Så ska det låta.
Jag har hängt med Eric i solen, lunchat indiskt med honom, hämtat Tindra på eftermiddagen, lekt i parker och hemma hos mina små kusiner, mött upp Frugan och ätit middag på Hörnet. Gjort diverse inköp för en soft hemmakväll.
Fösent insåg jag att jag var bjuden på spelkväll med en massa "främmande män" hos Jonas.
Attans.

Jag vill ALLTID gå på spelkvällar med främmande män juh!

Jaja. Nu gör jag iaf inga dumheter.
Ska ju dejta Knorren imorgon, och se hur det går. Egentligen.
Och ja, Erika, jag ska ta det lugnt och inte läsa in för mycket!

Här ska poppas popcorn och drickas cola. Frugan försöker lura på mig ett glas rött, men nej tack.
Jag blev 23,2 år av en anledning. Här dricks sprit, champagne eller vitt.
Och endast när det ska gås ut. Barnrumpa.//L

Sommarjobb

Phu, sitter och mailar min gamla chef, Draken, om i sommar.
Hon vill ha tillbaka mig - herregud.
Jag vet ärligt talat inte vad jag gjort för att förtjäna hennes kärlek, när hon i regel avskyr människor.
Men det är ju bara att ta tillfället i akt! Innan hon ångrar sig.

Har precis kommit hem efter en lunch med Mary och Filippa. Mary kom med chockerande nyheter, och glada nyheter. Mary har en kille... :)

Jag ska dejta Knorren på lördag.
Ska bli intressant, att se var vi står... Han tycker att allt är KANON.
Hmmm. Det vore ju bra om det vore så!//L

Sex säljer

Läste precis en artikel om en studerande tjej på 25 år som sålde sex som extraknäck.
Hon tyckte det var helt okej.
"Jag blir bjuden på fina middagar i fint sällskap och jag får betalt för det. Jag träffar inte fler killar i månaden än mina kompisar gör."
What? Kanske en ny bana för mig?

Skämtade bara mamma, du kan pusta ut.
Jag tar aldrig betalt :)

Dessutom tror jag folk i regel skulle dra sig för att betala några större summor för skedning i pyjamas?
Jahapp, får väl jobba på NK i sommar igen.
Prostituera sig på andra sätt :) //L



Pengar till Farbror Staten

Peaches får tillbaka 9000.
Ylva får tillbaka 9000.
Erika får tillbaka, Lotta får tillbaka, alla jag känner får tillbaka.

JAG ska betala 5 685 kronor.

Fuck it.
Från och med nu tänker jag ALLTID jobba svart.
Jag vill inte betala en och en halv månadshyra!
Hej då New York-resa!

Sååå bitter.//L

Hej då, surt förvärvade slantar...

Champagne på jobbet, såklart

Har precis druckit två glas bubbel, för att fira... ingenting.
Mest för att pigga upp oss. Det är ett rätt trevligt jobb mna har ändå :)

Suttit och pratat med Chefen...  Åh vad fin han är.

Som vanligt ska nu jag och Li knata hem, allt för att uppnå den smala och fina sommarformen.
Jobbar på det iaf//L

Depeche

Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world
Painful to me
Pierce right through me
Cant you understand
Oh my little girl

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm

Vows are spoken
To be broken
Feelings are intense
Words are trivial
Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless

And forgettable
//L

If I love you that way, you love me this way... m'kay?


...without you I wouldn't survive...



Det vore så himla bra om jag blev kär i Knorren, istället för detta runtrantande.

Jag är som Finlands sämsta boxare... Ranta Runtiringen.
Och har Sveriges sämsta humor också!//L

Jag ger mig braaa situationer (mel. bra vibrationer)

NU helt plötsligt ska intresse ösas över mig... ååååh shit vad jag trasslat till det.

Eller, äh. Jag låtsas som det regnar till något händer som gör att jag måste ta ett aktivt beslut?
Det är väl okej att göra så, visst?

Annars har Li plockat fram en kille som heter Anders och vore kanon för mig, han uppfyller hela listan.
Men han bor i Vällinge. Iofs vore det kanske nyttigt för mig att flytta från Stockholm och börja om.
ELLER så får Anders flytta hit.
Vi får tala om saken.

Nu ska jag bara försöka att hålla huvudet kallt och inte prata för mycket.
Lycka till där piff!//L

Driving ranch....

Imorgon ska THOMAS  ivag och fixa med massa papper.... Jag ska SOLA fett da.. Inte sett solen an.. Man har ju sovit bort dagarna och supit bort natten... Men imorgon nar THOMAS ar ivag ska jag fet sola.... Sen har han fatt for sig att vi ska till golfbanan.. Han vill att jag slar nagra bollar... Han har INTE fattat vilken dalig ide det kan vara... Jag slar ju INTE bara ivag bollar, jag slar ju ivag alla klubbor ocksa... Och nar jag ar riktigt frusterad over HUR DUKTIG jag ar sa brukar ju golgbagen svingas ivag den med.... Hmm... Oplanerat illa.... Men ja han far val se sa vet han sen att man inte tar med sig karringen till golfen.... Det dar far han garna gora sjalv.... ; )  

// A - SorenstamPUFF

Hua-Hin, THAILAND

Hua-Hin, a big party town!
Ciao SWEDEN!!!   Kommit fram till Thailand som ni vet.... Igar var en hemsk dag... saaa trott..... Landade alltsa vid 6 pa morgonen.. Kom hem, packade upp, akte ner till stan och at en lunch samt shoppade lite mat och frukost med mera..... Sen var jag INTE manniska langre.... Ville bara sova.. Thomas var jobbigt pigg och stack ivag pa arenden medans jag sov mellan 1 och 5 pa efter middagen... Sen var de bara upp och hoppa, sminka sig, dricka kaffe och satta pa sig nagot raffit!!!
Vid halv 7 kom grannarna over... Gamla fotbollslegenden NIKLAS NYHLEN och hans fru VERONICA..... Vi tog en drink och hade kanon trevligt innan de sen var dax att sticka ner till en svensk restaurang pa 50 ars skiva... Kanon trevligt pa alla plan... Jag och NIKLAS fann varandra och satt och diskuterade langt nere i kallaren.... nu var de djupt..

Efter middagen bar de av mot en bar, jag & Thomas, Niklas & Veronica, fodelsebarnet Anders och hans 19 ariga dotter Isabelle..... Vi gjorde stan osaker... Jag & Veronica satt och hade vilda diskutioner och skalade i champagne... Sen kom vi pa den brighta iden att vi skulle hem till oss hela ganget.. Sa vi hamnade hemma pa terassen och NIKLAS och jag gick over till dom och hamtade deras 3 hundar.. Rottweiler och dyl.. Men jag var ju som allra allra snyggast sa jag var inte radd alls.... Vart mer KAR i minstingen och ville adoptera denne lille krabat...   Halv 5 gick Thomas in och la sig, stackaren hade inte sovit alls sen vi kom ner.... Niklas gick ocksa hem... Jag, Veronica, Anders och Isabelle satt uppe en stund till, rokte for mycket, drack nagra whiskey for mycket och svalde ner med for mycket singha.... Halv 6 sparkade jag mer eller mindre ut harskapet.... Diskade undan och gick och la mig...  

HALV 1!!!
Vaknade vi idag.. Inte helt bra kanske...... ? Nu ar vi pa stan... Fatt i oss 5-6 ol och THOMAS ar och tattuerar sig.... Sjalv glider jag runt, vinglig och glad pa lite internet cafeer och barer... INTE HELT BRA... Klockan ar 19.00 har.. Ligger BARA 5 timmar fore er nu da ni har sommartid numer...   Horde om snokaoset hemma fran TINDRA som ringde mig nar hon var pa vag till dagis i morse.... Inget vader man saknar... Vi har de varmt och skont.... JAG AR SA LYCKLIG...

Sitter tom och saknar THOMAS har nu och maste nog ga och fa en puss snart.... Jag ar in LOVE.........

Puss puss Sweden. hors snart!

// A - Lovely PUFF


Boknördig


Är rätt nöjd med resultatet, speciellt med tanke på att jag knappt hinner läsa nu för tiden.
Ser fram emot sommaren när jag bara ska ligga med en bok och TOKLÄSA.

Ska sluta gå ut på helgerna, ska vara hemma och TOKLÄSA.
Jag älskar ju faktiskt att läsa!

Dessutom hinner man inte göra en massa idiotiska grejer när man har näsan i en bok.
Det vore bra.//L

Stupid girl

Japp, en hel radda bra och genomtänkta beslut togs igår.
Kvällen blev annorlunda än jag tänkt, sådär lite på ett bananskal.

Phu, hur dum man kan vara. Men jag håller fast vid Peaches dejtingregler: hon har alltid så bra urskuldrande förslag och lösningar.
Kan vara för att hon är på min sida jämt iofs, men...

Äh, det som sker, sker. Vad annars kan man göra.//L


som en ketchupflaska

Oj oj, när man började okynnes-sms:a med olämpliga personer verkar det rassla till och bli något slags sms-krig här...
Först kommer inget, sen kommer inget, sen kommer ALLT.

The pieces don't fit anymore...//L


Oh, James...

You pulled me under so I had to give in
Such a beautiful mess that's breaking my skin
Well I'll hide all the bruises; I'll hide all the damage that's done
But I show how I'm feeling until all the feeling has gone

Well I can't explain, why it's not enough
Coz I gave it all to you
And if you leave me now, oh just leave me now
It's the better thing to do
//L

Oj oj mina vänner

Om ni bara visste vad jag gjorde just nu skulle jag få så MYCKET SKÄLL.
Och jag skulle förtjäna det.

PuckoPuckoPucko//L

Et tu, Jessie

Persikan gjorde för övrigt ålderstestet igår.
Hon blev 27,9 år.

Vafan! Dags för mig att skaffa ICA-kort och äta sill till vardags!
Storhandla och dricka rödvin. Jag kommer aldrig bli vuxen annars.

Till och med Jessie är mognare än mig.//L


Eh... tack? Vem? Min nya kille?

Between You and XXX
You are so beautiful

  XXX
11:31am Apr 7th
 I wish i am your boyfriend

//Populära L

Hemma hos Peaches

Sitter och dricker te hemma hos Jessie...
Inmålad i ett hörn, för hon har skurat golven.

Inte mycket nytt... Ville mest bara säga att vi har det mysigt :)
Ollis och Peach, trivs (och FB-snokar.) As always.//L

PS. Jessie börjar bli duktigt desperat efter kille nu. Hon droppade precis att hon funderar på att börja plugga till massageterapeut. - Vad, vill du verkligen det? undrade jag. - Ja... 80% av alla som har ett förhållande när de börjar där, det spricker! Då kan jag vara den där singeln som träffar någon!
Har någon en kille till Jessie? OSA asap till bloggens kommentarsfält!

I am the entertainer

Eftermiddagsfikat förvandlades till en parodisk skrattfest kring mitt dysfunktionella dejtande...
Så nu tror Chefen definitivt att jag är helt slut i huvudet. Jag bjöd rätt mycket på mig själv och raljerade på, brett och vitt om hur inget riktigt funkar.

Alla kvinnor runt fyrtio samlades runt mig, förslagen om vad jag skulle göra haglade tätt och varierade från "spraydate, det har jag hört är bra" (hallå? Över min döda kropp att jag nätdejtar!), till "du borde vänta, ha inte så bråttom"(jag HAR verkligen inte bråttom!), till "jag vet en kvinna som träffade sin riktiga kärlek när hon var sextio!"(Mmm, så det finns hopp?)
Allt var nog menat som upplyftande, men nja... De är riktigt ivriga nu iaf, efterfrågar en lista på kvalifikationer och så. Kanske borde tota ihop en, bara för att! Vem vet vilka puddingar de kan gräva fram. Någon sexig ingenjör som spelar tennis och jobbar för mycket för att hinna träffa en trevlig tjej.

Till och med Chefen lade sig i den vilda diskussionen.
Han föreslog några kompisar i Gtb, som han sa "alltid är på jakt efter snygga blondiner" (Väldigt inte-han att säga något sådant för övrigt).
Om vi bortser från ganska många olämpliga, icke-önskvärda reflektioner kring det uttalandet, så måste det ju iaf betyda att han tycker jag är snygg?

OMG, hur ska jag gå i land med det här.
Nu tror han att jag är desperat. Och jag menar, vi vet ju alla vilken turn-on det är för folk :)

Måste gå och hämta lite mer kaffe... Gå förbi hans rum och skaka på hårmanen.//L

Stockholmsvecka

Igår gjorde jag något halvhjärtat försök att kolla på film med Lilla 85:an från förra fredagen.
Men han var ju verkligen Lilla 85:an också. Typ 1.30 lång (eller 1.70, men för kort iaf!)
Nej tack.

Och jag känner mig duktigt avslagen gällande Knorren-situationen.
Men jag ska avvakta lite, inte tokklippa alla band än.

Här på kontoret är Chefen tillbaka, efter fyra veckor i sydamerika.
Sååå brun och fräsch. Sååå yummy!

Lite ögongodis iaf!//L

Ready to roll


Sitter ute nu i sommar kläder och dricker kaffe och röker.... Allt är färdigt för att dra mot ARLANDA... Skönt... THOMAS ringde och var lite sen... BRA! Hinner jag röka ett packet MARLBORO och känna lugnet en stund....   Hårfärgningen igår gick SÅDÄR, lite stressad, hamnade färg lite här och där såg jag nu på morgonen.... Bland annat har jag ett svart öra.... 3 stora fläckar i pannan samt ett par streck på halsen.... Mycket exotiskt!!! Ser ut som jag fått någon slags pest men SARS/PEST what ever de e så vi gör de i THAILAND.. 2 sjukdomar på en dag när de är bråttom....  

Har inte hunnit ringa runt till all mina nära och kära men ni som läser detta vet ju nu att jag är på G till varmare breddgrader igen!!!  

Emelinn, skicka ett mess med ordern på saker..... samt lite priser
Mamma, vi hörs på smsen......
Erika, jag kollar upp shortsen och klänningen.....
Lina, Escada baby escada baby
Nina, jag ringer snart...
Anna-Lena, Chanel rules the world, ska de va en vit nu??
Sussie, vi MÅSTE ses när jag kommer hem.....
Annelie, Jag tänker på dig.... hoppas ALLT är bra..
Simon, 2 flaskor rött räcker inte.... ; ) Vi har ju massor att ta igen...
PIFF, knorra lugnt och gör inget förhastat, jag ska leta i THAILAND efter en man till dig....
Pappa, bilnycklarna ligger hemma... take i or leave it... Men de vore fint om pulkan fick sig en tvätt... ; )
Alla ni andra, skicka ett mess om ni vill nåt!!!  
Bye bye SWEDEN!!!!

// A - Bye bye Sweden PUFF


Packad & klar

Oj oj oj nu är klockan 01:00 på natten.. Jag har packat, blev 8 par skor.... Perkule.. måste nog smuggla in dom i THOMAS hus så de inte blir massa jobbiga frågor på VAD JAG SKA MED 8 PAR SKOR TILL!?? på en vecka.. Jag har själv inga vettiga svar på den frågan så de är bättre att smuggla in skorna....  


 
Sen har jag även tonat håret här ikväll och ser nu ut som vilken TURK som helst.... MÖRKT blev de! Och riktigt snyggt!!! Nu blir de till att sova lite.... Imorgon bär de av..... HÄRLIGT!!!   Natti natti SWEDEN...

// A - ShoesPUFF

PIFFEN.......

Piffen.... Lyssna på denna... Nåt för dig kanske?? Du kanske bara inte är redo än.. DU KANSKE INNERST INNE VLL VA SINGEL JU!




















Hey, What did you hear me say?
You know the difference it makes What did you hear me say?
Yes, I said it's fine before But I don't think so no more I said it's fine before





I've changed my mind
I take it back
Erase and rewind 'Cause I've been changing my mind
Erase and rewind 'Cause I've been changing my mind
I've changed my mind




So, Where did you see me go?
It's not the right way, you know Where did you see me go?
No, It's not that I don't know, oh no I just don't want it to grow
It's not that I don't know, oh no


I've changed my mind
I take it back
Erase and rewind 'Cause I've been changing my mind
Erase and rewind 'Cause I've been changing my mind
Erase and rewind 'Cause I've been changing my mind

Erase and rewind 'Cause I've been changing my mind
Erase and rewind Erase and rewind I've changed my mind.


http://www.youtube.com/watch?v=ex2E4vyGem0

Yesterday...

Igår kväll var vi på KAMARINA, grek kör på söder... Hel mysigt! Jag & Linda körde en flarra MOET för att fira att vi ska börja med lite BUISNESS ihop! ; ) he he... Åt gott, drack godare... Firade ERIKA som fyllde i måndags.... De var jag, ERIKA, LINDA, PIFF, JESSICA, LILL-TESSAN ( Sorry Tess, du kommer ALLID va LILL-Tessan för mig )  
Lina skulle var med hade lite krångel med karlar, barn och barn vakter.... ; (  

Efter middagen vart de STRYKJÄRNET like always.... Jag ÄLSKAR drinkarna där!! Vi har numer döpt vår drink som vi alltid vill ha till "MANGES LÅNGA & RÖDA" He he Mange är bartendern och han är mycket stolt över att han fått en drink uppkallad efter sig.... Så nu beställer man bara en MANGES LÅNGA & RÖDA så blir de som man vill ha den! Väldigt praktiskt!   Sen fick alla för sig att dra in till CAFET och stack... Jag & LINDA kände inte för några jobbiga utgångar så vi satt kvar på STRYKJÄRNET en liten stund innan vi sen tog en BULLE hem....

Fick i oss en flaska rött hemma i min soffa och satt och skrattade och snacka till 04:00 när ERIKA ramla in genom dörren hos mig.... ALLA 3 i dubbelsängen.... INGEN HÖJDARE...... Men men de gick iaf....  

Idag har jag opererat en APPLE IPHONE med min kusin ERIC som har världens koll på såna där små tekniska saker.... Kanon bra! Så nu kan man göra både de ena och de andra med den här mobilen... TACK ERCI!!!!  

Sitter och lyssnar på BRYAN ADAMS "HEAVEN" nu och den är ju så fin att man blir lite knäsvag..... Oj oj...

// A - SKAKISPUFF

En tillbakablick

Piffen, 15 år: "Åh,vilken söt kille. Undrar om han gillar mig? Ja,det gjorde han! OK, då blir vi tillsammans och är ihop i fem år! Tjoho!"

Piffen, 20 år: "Åh vilken snygg kille som sitter där. Undrar om han gillar mig? Ja, det gjorde han! OK, då blir vi tillsammans, köper bil, hund och hus ihop, och är tillsammans i fem år! Tjoho!"

Piffen, 26 år: "Åh vilken söt kille. Undrar vad det är för fel på honom och på vilka sätt vi INTE passar ihop, jaha - är han så, tycker si... Nä... Det är nog inget för mig... Jag KÄNNER mig ju inte så intresserad... HUR skulle det bli med ditt och datt, nja... Och kolla, DÄR sitter ju EN TILL söt kille... Hmmm... Kanske ska dejta båda?"

Är det här rätt utveckling?
Borde det inte vara tvärtom?

Vad är det för FEL på mig?/L


Jag lägger ned och startar nytt

Om man inte riktigt känner för en sak, när det känns som en uppgift, ngt på en att-göra-lista, att träffa någon eller göra grejer - då borde man nog lägga ned.
Även om det i teorin passar perfekt, betyder inte det att det verkligen gör det.

Phu.
Gammal, gammal TLC-låt, "Switch": Erase, replace, embrace, new face.
Kanske är så man ska göra.

If it's not right, it's wrong.
Gud vad jag slänger mig med urgamla textrader...

Vi var ute med Erki igår, restaurang Kamarina, Strykjärnet, Cafét, SpyBar... Så nu ska jag ut och handla.
Juice, cola, mjölk till O'boy, någon fast föda, godis, några videofilmer.
Det är så vi gör det här i Stockholm.//L

Den här tjejen är dock lite mer trött och sliten än mig...


Back again

Ja imorgon bär de av tillbaka till THAILAND!!!! Flyget går "nån" tid??? Har ingen aning... Thomas håller i alla biljetter, tider och dyl och jag har ingen koll!!! Bra? Dåligt? Känns mycket ANNORLUNDA iaf... Jag är van att ha full koll men inte denna gång... Sen har han lärt känna mig så väl att han vägrar säga vilken tid planet går för då säger han att jag kommer utöka mina marginaler och inte bli klar i tid.... Han ska hämta mig kl 10:00 imorgon förmiddag... Jag tippar på att planet går kl 14:00.. Har gjort lite research... Han har nämligen sagt tidigare att vi ska landa 06:00 thai tid så då borde vi enligt mina uträkningar lyfta från STHLM 14:00... Vilket gör att jag inte alls behöver vara klar kl 10:00 enligt mig då det måste räcka att åka från mig vid 11:00... He he....   Ibland blir man chockad över sig själv hur smart man faktiskt är... Det innebär att jag rent praktiskt skulle kunna packa först imorgon bitti.... Ja för denna gång kan man ju packa!!!! Ska ju bo på samma ställe hela veckan.... Inget runt resande = Ingen backpacker rygga utan de gamla hederliga resväskorna.... Känns riktigt tryggt denna gång.... Jag ska ha med 7 par skor..... 4 handväskor och 19 bikinis..... Precis som de ska va!!!     
Nu ska jag åka till LINA och tvätta lite.... Skriver ett enklare inlägg ikväll.....

// A - TravelPUFFen

Underbart är kort


Jag har nu haft ångest sen jag vaknade över min arbets situation... Pratade med mamma som förstod mitt problem så nu har jag ringt chefen på ÅNGEST.SE och sagt som de är.. Att jag inte trivs med jobbet.... Han gjorde ALLT för att behålla mig.. Han höjde lönen, pratade om att han skulle köpa fler cafeer som jag då skulle få driva åt honom.. MEN jag sa nej tack och har nu alltså sagt upp mig från mitt arbete som jag hade 1 dag....

// A - BitchPUFF


PORSCHE PUFF : CAYENNE is da shit!

Värsta PULKAN!!! Fastnade som vanligt på lite BIL sidor på Internet och fann DEN.... Jag som alltid drömt om en PORSCHE CAYENNE!!!! Så hittar man en LIMO variant!!!! De här är ju lite JAG!?! Ska undersöka de här på HÖG nivå..... Kan man ju LÄTT ut och bila med.... Får man ju plats med både man, barn, hund, packning, alla SKOR, nån avlägsen släkting och säkert också en båt på släp....              
Man kläcker en del FRÄSCHA ideer så här nattetid.......
Undra om man kan va med på nån PORSCHE CLUB träff???

// A - PORSCHEPUFF

AA - Kan stå för mycket....


Suttit på blocket nu i ren desperation och är nöjd över att klockan är mitt i natten och de är helg.... ANNARS hade jag nog köpt 3 olika cafeer vid de här laget.... För JAG GÖRT!!!! Jag köper snart ett litet ställe som jag kan jobba på och driva så länge tills jag vet vad jag vill med mitt liv.... Hellre jobbar jag arslet av mig FÖR mig själv än står på ÅNGEST.SE....  
  
Det är ju dessa kvällar man funderar på om man skulle hinka i sig lite sprit och dränka ångesten...... Men de är också dessa kvällar som man vet att man INTE är en alkis tant egentligen utan man kan hantera ÅNGEST.SE verksamheten i helgen och stressen över arbete och allt UTAN sprit!!!  

FAAN.... Kanske måste gå på ett AA möte ändå... De är ju när man börjar förneka spritkonsumtionen som man är i risk läge..... FAAN 
 
PIFFIE! Är KNORREN med i väsby??? Kan han få in mig på nån kurs??? SYSTEMHÄNG Del 1, Gärna måndagar.... Tack på förhand.

// A - BolagetsPUFF


ÅNGEST.SE


Jaha då har man arbetat sin första arbetsdag för i år, på arbetet ÅNGEST.SE     

För de är rätt ord.... Herre gud de var katastrof! Undra om man kan säga upp sig redan imorgon.... Tror de blir så..... ALLT annat är ju bättre än vad detta var.... En sk chef som inte förstår svenska och inte heller VILL förstå de man gör utan ändrar de man säger till de han vill höra...
Eller hur man nu ska förklara.... Arbetskamrater som har en snittålder på 14 och vill starta eget cafe i stil med de VI arbetar på för dom tror man kan bli miljonärer på de... Puh... GOD vad lär dom sig i skolan nu för tiden egentligen!????  

En föredetta ägare till cafet som går och kallar mig för den nya chefen som ska ha hand om allt (och jag som inte ens tackat JA till jobbet än)..... Som har synpunkter på mitt sätt att hantera en rullvagn (bur) då jag kanske skulle kunna skada mina stackars fingrar i dörr öppningar.... Jag förklara att jag jobbat på ICA i 6 år och de var inte första gången jag hanterade en bur.... Ändå var hon orolig och visa HUR man skulle köra buren.... Jag log och lärde.... Skulle kanske visa henne hur man hanterade en palllyft med en pall coca-cola nedför en ramp och se hur tuff hon va då?? Inkompetenta människor....  

Nej ÅNGEST.SE jobbet blir inte långvarigt.... Man stod bara still hela dan, fanns absolut DE NADA att göra.. Man blir ju dum i huvudet till slut när man inser att man torkat samma bänk med en trasa i 25 min och börjar få svampiga fingrar av den fuktiga trasan som i detta läget börjat torka till och med.....  

Nej nu gäller de att få tag i nåt annat.... Snart söker jag jobb på STATOIL som HYRBILS ansvarig! Jag menar, ingenting kan bli värre.....

POSITIV nu Annica, POSITIV.... Ja ja måste tänka positivt!!! Jag har ju trots allt ett jobb... Finns ju faktiskt idioter som INTE ENS har ett arbete........ Så jag ska vara mycket glad!!!  

// A - WorkingPUFF


Äntligen fredag!

Äntligen FREDAG!
Gud va skönt!!! De är fredag!!! Som jag längtat!!! Idag ska jag jobba och allt!!! KANON!!! Hmm.... Jag försöker hålla humöret uppe.... De blir ju vad man gör de till sägs de men jag är tveksam till detta.......just nu iaf... Men men jobbar 3 dagar sen ska jag på en välbehövlig semester 1 vecka!!!! ; )  
Thailand HERE I COME!!!! Again! Japp inget 1a april skämt utan på måndag bär de av mot Bangkok igen och sen ner till HUA-HIN med THOMAS!!! Hel skönt!!! 50% mannen har blivit 100% kan man säga så ni förstår.... ; )     
IGÅR ja, THOMAS och jag oljade in mina ute möbler en omgång.... Som jag tjatat om i några månader och NU vart de av... De krävdes bara en karl till att få igång processen som för övrigt bara tog oss ca 15 min... sen var vi ju på den omtalade BARNVAGNSFABRIKEN som ALLA känner till utan jag..... Mamma förklarade att mamma&pappa köpt MIN barnvagn där när jag var liten.. Erikas föräldrar likaså när ERIKA var liten.... Men nu var de lltså en restaurang och de var mycket bra!! Kanon god mat! Efter middagen tog vi en cab in till strykjärnet och hann med en drink... Efter den drinken hann vi med ytterligare en drink på SKRAPAN, HIMMELEN DÄRTILL.... Sen vart de hemgång.... Kanon mysig kväll....     Thomas är lite orolig för mitt alkoholintag som ökat kraftigt på senaste tiden..... Jag måste kanske visa upp en nyktrare sida av mig själv.... ; ) Men mitt liv har ju varit en ända stor semester sen vi träffades och i semester tider blir de ju alltid "lite" mer alkohol vilket för de flesta är mcket normalt.. De som är mindra normalt är en semeter på 8 månader..... Men vem har sagt att allt måste vara normalt....?   Nä nu ska jag sminka till mig så jag kan åka till jobbet.... Huu jobbet? De där lät onormalt bra!   Hoppas alla får en fin fredag!

// A - HuaHinPUFF


38.8

Jag kan tillägga att jag vart 38.8 år gammal i de där förbaskade testet??????? Vad har jag gjort för fel i livet????? Bara för att man råkar ha lite krukväxter och för många villor......

// A - PensionärsPUFF

Buisness


Igår hade jag en TINDRA dag!!! Hämtade henne efter lunch och stack sen ut till LINDA i Huddinge... Åkte och hämtade hennes barn MEDEA och WINSTON på dagis och satt sedan ute i solen på hennes tomt och fikade medans barnen slogs.... Ja dom slogs!!! Grinigare barn får man leta efter..... Det fanns 2 dockvagnar vilket var 19 för lite tydligen..... 21 dockor och det kan man ju tyckas borde räcka men nej nej inte till MEDEA & TINDRA för dom slogs om dockorna ändå.... Dom slog varandra, grät, skrek och ja uppförde sig som 2st 15 åringar..   Jag och LINDA försökte koppla ifrån och prata BUISNESS med varandra... Vi båda har skallarna fulla med korkade och SMARTA ideer vilket utvecklades till en del halv smarta affärsideer..... Så vi får väl se om vi sitter på varsit kontor på öfre östermalm om ett halvår och dricker MOET....  
 
  Sen stack jag och TINDRA hem när de vart för olidligt med slagsmålen och ERIKA kom och vi lagade mat.... Hel mysigt... Tindra ville prompt sova över och förklarade att de var så längde sen hon träffade mig och ville så gärna vakna upp med mig... Jag kunde ju inte riktigt säga nej då utan ERIKA fick åka hem och hämta sov saker så dom kunde bli kvar = Vi fick i oss en flaska vin och somnade kl 12:00 (som vanligt) oss alkisar i mellan...   Idag har de varit en BUSY dag.. Linda kom halv 10, vi stack in till min bokföringsbyrå och lämnade lite papper sen stack vi på möte på skattemyndigheten och ställde en del komplicerade frågor..... Sen har vi ringt lite olika företag/mundigheter och tull hus..... ; )   Man vet aldrig vad som händer när jag & Linda är inblandade i samma soppa....   Nu har Thomas kommit och vi ska snart göra oss iordning för att promenera bort till ENSKEDE och äta middag på barnvagnsfabriken!??? Jag hängde inte riktigt med men de var tydligen en restaurang numer....     
MADE BY PORSCHE...
Ska de va en barnvagn ska de va en PORSCHE!!!! För de har min pappa lovat!!!!   Imorgon ska jag ju jobba och sen på lördag och sen på söndag.... PUH.... Hur ska jag hinna blogga??? Hinna dricka vin??? Hinna städa??? Hinna ha ett liv???? VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ!?????        

// A - VagnPUFF

tonåring - pensionär, 1 - 0

Jag och Anna skyndade oss in i matsalen idag, och hastade förbi hela kön eftersom vi hade bråttom att äta innan nästa pass.
Innan vi hann börja skriva in oss i den anvisade blå äta-gratis-pärmen, känner jag ett grepp om min arm.

"Jaha, brudar, och var tror ni att ni är på väg då? Ni står där borta", förmanade en lärare vänligt men bestämt, och viftade bort mot niorna som stod längst bak i kön.

Tonåring - Pensionär, 1 - 0.//L

Skellefteå

Åh, är så otroligt opeppad att jobba idag!
Som tur är har vi för en gångs skull ingen press och ingen intervju idag. Phu.

Ikväll ska jag på middag med Umeå-Erik, en kille från Nifen som pluggar juridik här i Norrland.
På ett sätt skönt att se ett bekant ansikte, men samtidigt känner jag att det är JOBBIGT att konversera och umgås som folk.
Jag och Anna har mer eller mindre blivit folkskygga och talar knappt med varandra ens en gång.
Det här jobbet... Kan lugnt säga att jag är i en svacka gällande motivationen.

Men imorgon ska jag få åka hem!
Och vara en hel vecka i Stockholm!
Iofs så ska jag flyga, men det gör mig nästan ingenting. Efteratt ha kört 100 mil i måndags är jag i det närmaste nöjd.
12.45 går mitt plan. 12.45.
Helt underbart. Längtar.//L

Bokningskrig

Jag känner mig halvtrygg gällande Barca-resan.
Erki
, Puffie och Lina sitter och letar hotell just nu, och viljorna går isär.

Verkar som vi ska pynta 45 000 kr per skalle helt plötsligt.
Jaja, vad gör man inte för att få bo på 5-stjärnigt.//L

Min riktiga ålder?

Gjorde ett test på (hatade) FB, och blev tydligen 23,2 år gammal.
Och då fick jag ändå fett mycket extra vuxenpoäng eftersom jag ägt en villa och har jobb.

Betyder det här att jag ligger 3-4 år efter i min utveckling?
Det är illa.

Min och Annas Norrlands Guld-kväll slutade i en gemensam powernap på en timme vid sextiden, efterföljt av hårfärgning - Anna är numer tokblond. Hoppsan...
Sedan var vi trötta, så vi kollade på Greys och bestämde oss för att sova.
Vad hände med 23,2 års åldern? Är jag schizofren?

Kan man vara pensionär och tonåring på samma gång kanske?//L

Ensam mamma söker

Ensam mamma söker.....
Anmälde ERIKA till Ensam mamma söker igår kväll.... Tyckte de var lite kul!! Dom skulle ringa om hon skulle komma med....   Vad tror ni händer?????? Erika ringde och var i upplösningstillstånd imorse och sa att de ringt en tjej från tv 3 och ville att erika skulle vara med!!!! Ha ha ha men de hängde på att hon kunde vara ledig hela JULI vilket ERIKA inte kunde..... ; (  
Faan de hade varit nåt för henne..... Hon behöver en man....... Jag borde starta dejtng firma för mina vänner.... som jag jagar karlar till dom......   Hade vart kanon kul om hon kunnat va ledig!  



// A - DatingPUFF


Hjärnsläpp

Min hjärna går på repeat, hjälp... Det känns inte som att jag skulle vara så intresserad, men mina tankar är helt ockuperade av En Viss Person.
Jag blir galen.
Jag fixar inte det här.

Hela min underbara söndag går i repris, gång på gång.
Provar mitt förnamn med hans efternamn.
Har lovat att baka cookies till honom (jag leker verkligen husmor! Men han älskade kokostopparna, så...)

Men så är det ju så jäkla trist med mig, inte ens jag själv vet om mina känsligheter är att lita på.
När som helst kan allt intresse vara bortblåst.

But still, he's running round in cirkles in my head...
Ska sätta på Lifehouse i bilen strax. Mmmm.//L


Tre är en trend, så...

...hur ska jag tolka det att 7 personer kom fram/kommenterade att jag ser ut som Marie Picasso i lördags?
Kunde de inte sagt Jessica Alba istället?
Eller någon jag verkligen tycker är HET?




Är det likt?
Det måste ju vara det, men jag kan inte se det!//L

Att vara sig själv

Men shit Puffen. Du har verkligen stora problem i ditt liv.

Själv har man storshoppat i Luleå, tre små ärtiga klänningar. Så nu får det bli vår snart!

För att fira att vi är i Norrland och stökar runt, ska jag och Anna ikväll "gå på lokal" (ni hör ju).
Först ska det färgas lite hår här och lite ögonbryn där, sedan ska någon form av partystass på - har dock enbart sneakers till - och så ska vi gå och ta en Norrlands Guld och vara oss själva för en stund.

Skellefteå, here we come!
Vi bor på ett nybyggt toppfräscht hotell, Quality Hotel Statt, så det kanske blir drag ikväll. Eller så somnar vi vid tio, som jag gjorde igår.//L

Hoppas vi träffar de här grabbarna ikväll!
Då får Knorren konkurrens!

Kuukkelikuuuuuuuu


Vad är nu detta????? Regnet hänger i luften idag på självaste "olja in utemöblerna dagen" inte bra alls.... Då får de kanske bli "städa inomhus dag" idag.... Gud dessa problem är de tyngsta problemen som hemmafru... Man har en planering i huvudet så spricker allt när vädret inte går att lita på.... Tur att de alltid finns något att göra! 

Det är viktigt att använda OLJA rätt.....  

Annars allt lugnt ett onsdag like this! Klockan är snart 9 och jag ska göra lite frukost! Jag återkommer senare med dagens planer och averkade görningar...... Något spännande ska man väl få ut av även denna dag..... ; )


Ps. Sorry PIFFEN min mobil dog igår sen glömde jag ringa upp......

// A - OILPUFF


BARCA

Barca!!!
Kom nyss hem från LINA..... Jag & Lina insåg ikväll att vi har ju en Barca resa bokad i Augusti men inget hotell..... Så vi tog tag i den saken ikväll... Var ju TOK billigt med hotell i Barcelona..... Vi var glatt överaskade.... Hittade dock ett hotell för 25.000:- per person för 3 nätter.... Men utöver det hotllet ( som vi INTE bokade ) så var de väldigt prisvärt! Jag & Lina bor ENDAST på 4-5 stjärniga hotell... Mitt förslag vart då självklart HILTON....
 
Dessvärre låg HILTON utanför BARCELONA vilket gjorde att vi inte kunde ta de.... Vi vill ju bo mitt i shopping smeten "LA RAMBLAS" så vi började stenhårt leta där!!!!  
 Jag var ju i BARCELONA med ANNA-LENA i oktober 2006 så jag vet vad som är bäst för mina vänner och mig... Längst upp på La rambla ligger PLAZA CATALANA med alla stora shopping centren.... Där hör vi hemma!   Vi sökte på en mängd olika hotell! På de flesta ingick TOFFLOR på rummet vilket är en höjdare!!! Dom är ju TOK sköna dessa hotell tofflor! På ISTANBUL resan förra året med brudarna så ringde jag receptionen på kvällen och beställde upp fler kuddar... Men fick upp FLER tofflor!! Vi hade ca 3 par tofflor var jag, LINA & VERONIKA.. På vårt rum.. Så vi känner att de är ruggigt bra med "TOFFLOR INCLUSIVE HOTEL"   Problemet är att de var alltid NÅGOT som saknades ikvällens sökningar.... Jag & LINA hade dessa krav på sökningarna av hotell:  
- POOL (utomhus) med solsängs område för solning
- TERASS / STOR BALKONG
- NÄRA eller PÅ LA RAMBLAS
- TRIPPELRUM då vi är 6 tjejer som åker och vi vill bo 3 + 3
- MINST 4 STJÄRNOR på hotellet
- TRENDIG & FRÄCH INREDNING  

- GÄRNA GYM & SPA ANLÄGGNING
- GÄRNA FRUKOSTBUFFE
- GÄRNA WI-FI Wireless LAN  

Som sagt alltid var de nåt som saknades, men vi tycker då inte våra krav är FÖÖR mycket... Så vi bokade inget i ikväll... Måste ju hitta nåt som har allt detta....   Vi har 2 hotell som känns intressanta iaf... Ett av dessa är ett av  världens 35 bästa hotell!!! Det känns HETT! Vi har även hittat ett med egen bassäng på den egna terassen... Och det är inte ens direkt dyrt.... Hittat för 1000:- per person och natt!!! Helt underbart!!!  
Så här ser ett av de intressantaste hotellen ut.... Hotell 1898 heter de.... Ligger mitt på la ramblas... Både inomhus pool och utomhus pool....   
Detta är ibland de roligaste som finns att få leta hotell på nätet.... Problemet med mig och LINA är att vi ALDRIG NÖJER OSS.......   Nu ska jag ut på nästa Hotel site!!! 

  // A- HotelPUFF


Åka pendeltåg, jag är en loser baby för jag har snart inget körkort!


Glömde nämna en detalj.... Bilresan igår gick bra,,, Thomas körde ner till BOLLNÄS... Där tog självaste Miss Shumacher över.....
I höjd med GÄVLE trakten så körde jag om en sån där hemskt SAAB 9-5  som körde FÖR sakta enligt mig..... Misstänkte att de kunde vara en CIVILARE så jag saktade ner och höll mig under 140 på 110 vägen... FÖR att inte bli av med kortet iaf om de nu skulle vara en civilare..... Efter en stund hade jag blåljus efter mig... SOM VANLIGT och jag fick de bevisat att de VAR en civilare.... Stannade snällt.... Blåste lite och fick sen hoppa över till SAABEN för att kolla på nyinspelad film på självaste miss SHUMACHER.... Fick se mig själv glida fram i mercan i fin fart, glida om herr polis i finare fart, köra ifrån herr polis i finast fart.... Jag tyckte de var en fin film.... Herr POTATIS höll inte med.... Jag sa att poliser brukar skriva ner böterna lite.... Jag la snabbt till " HAR JAG HÖRT" när jag insåg att de verkar illa att de var senast i JANUARI i år jag åkte dit för fortkörning så "HAR JAG HÖRT" lät bra.... Han menade på att han gjorde tjänstefel om han skrev ner då de hela numer fanns på LÅNGFILM.....SABBLAR...   Godkänna eller skickas till tingsrätten i UPPSALA med fallet var nu frågan.... Hmm... Verkade ju dumt med tingsrätten när dom hade en hel dokumetär att sända under rättegången i sådana fall med starka bevis på att de hade lekts FORMEL 1 race på E4an.. Så jag godkände skiten och fick en avi på 2400:-  
Det ALLRA jobbigaste är att 1 böter till i år innebär 1 körkort mindre...... Det har gått 3 månader av detta år.... Detta kan komma bli ett tråkigt och långsamt år.... Räkna aldrig med att jag kommer i tid till något... Tar ju en evighet att köra bil numer.... Puh...  

DONT EVER TRUST THIS CAR!!!!!!!!    

// A - Shumacher PUFF


PIFFEN ska få syskon!!!!

Ja som PIFFEN beskrev de hela har sidan legat nere och ABSTINENSEN efter att blogga har varit STOOOR... Men nu är vi BACK at BLOGG again jag och PIFFEN!!

ÅRE dagarna har varit som allra allra finast! Har skotrat, partat och myst.... Partade hårt i lördags på de klassiska NYÅRS stället BYGGET!!! Hel kul! Jag tyckte groggarna var underbara och drog i mig allt jag kunde komma över.... Försökte till och med få med mig taxi chaffören hem..... Hmm VARFÖR de??? Jo för jag tyckte de vore smidigast om han kom med in och så kunde han följa med hem till STHLM för han hade ju varit KALAS för PIFFEN!!! THOMAS trodde mer på en DUBBELMACKA men jag hade inga planer på att "ligga" med mitt nyfunna dotters ragg!!! (PIFFIE is my daughter)

Har även tagit tag i saker och ting på HÖÖÖG nivå.... PIFFEN nämnde att jag "nästan" är i 9:e månaden... Hon menar med de att jag har diskuterat "barn" frågan med min 50% man Thomas som redan har 3 barn.... Och jag har fått ett svar! På frågan vill han ha fler??? Jag fick ett JA! Han ville ha mig med hela de paketet till som de innebär! Alltså barn! Hel skönt! Så han är numer min man på 100% fast vi träffas bara på 50% då jag inte ska involvera mig i hans barn riktigt än..... Ska få ordning på lite bitar först....

Men de hela känns kanon!!!! Goodbye SINGLE life!!! I'm a hemmafru på riktigt nu med man..... Hel nice! Fast snart en arbetande hemma fru.... Ska börja jobba lite smått redan nu i hegen på ett cafe på söder.... Har fått erbjudande om att driva stället... Jag hoppar på de tills nåt bättre dyker upp... För driva ett cafe känns inte som en utmaning för min del.. Har ju trots allt redan gjort de tidigare.... Men en inkomst är aldrig fel så de får duga till en början....

Nu har ni alla fått lite viktiga detaljer i hur mitt liv sett ut de sista 3 dagarna...... JAG ÄR LYCKLIG!!!!!!!

// A - NomoresinglePUFF

Taxi Stockholm

Scenario: Ingemarsgatan i Vasastan, klockan 07.10 söndagsmorgon.
Partytjej på hemgång avstyr erbjudande om övernattning ("vi behöver ju inte ens ligga med varandra?" "Ehh, nej") och hoppar intet ont anande in i en taxi hon tror är förbeställd.

Taxichauffören: Öeurggh, vaskaru?
(Tjejen tittar upp och noterar, oklippt, smutsstinkande, uteliggare-look-a-like-chaufför med smutsigt bandage runt vänster hand och stort förband på höger sida av huvudet - plus levrat blod över höger kind och tinning)
Tjejen: Eeh... söder?
Chauffören: JAG KÖR INTE TILL SOLNA ELLER NÅN SÅN SKIT!
Tjejen: okej...
Chauffören: Haru kontanter?
Tjejen: Jaa, 140 kronor.
Chauffören: Bra då kör vi.

(Gasar iväg, tänder en fimp John Silver utan filter, kör mot fyra rödlysen.)

Allvarligt, det finns ingen annan förklaring än att han stulit bilen. Det måste varit en uteliggare.//L

"Hemma"helg

Jag blir galen... både jag och Puff har försökt blogga under helgen, men tji fick vi.
Hela blogg.se verkar ha legat nere?  

Opopulärt, det har ju varit världens drama. Ungefär som vanligt.
Puffen är nästan i nionde månaden, men det där kan hon få berätta om själv :)

Själv blev min hemmahelg sådär halvt hemma. I fredags sprang jag på Danne och Dajja när jag klev av tunnelbanan, och de skulle öla med några kompisar. Det slutade med att jag a) följde med ut på Axela och b) hade en liten efterfest med dem och två avderas kompisar, spelandes TP. Danne och Dajja sov över, och Danne gjorde någon sorts nattlig grannvandring iförd endast täcke. Jag och Dajja sov som stockar.

Lördag var en så soft dag, fylld av fikor och uppträffar med vänner. Och inköp av förkläde!!!
Det var ju bakdag. Jag och Jessie bakade limpor och kokostoppar så det stod härliga till, och firade med ett glas vin medan degen jäste.
Såklart slutade det i en utgång på Village med Jessies Elina och två av hennes vänner.
(Vi är så dåliga.)
Klockan sju på morgonen begav jag mig hem efter en liten efterfests-korv stroganoff i Vasastan.
Herregud, med världens skummaste taxi!

Måste jobba en stund nu bara... To be continued.
//L (rapporterar)


RSS 2.0