Annat att läsa för att fördriva tiden

Här är en jäkligt rolig och smart kille. Love him. Nu har han tyvärr dessvärre beslutat sig för att sluta blogga... Kolla medan ni kan.

Här är hans ex faktiskt, lika skön hon. Det talas mycket om bajs, vilket alltid roar mig.

Sedan kan ni klicka här och njuta av en  sjukt skön låt.

//L

Stängt på grund av intimitetsproblem

Bob Hansson (min nya husgud, jämte Orup) definierade just ett stängt hjärta (och det är inget positivt).
Jag kände mig smärtsamt träffad.

"Ett stängt hjärta tillåter sig inte att känna förälskelse eller tvåsamhet. Man känner inte den där varma känslan i bröstet som andra gör. Man vet att hjärtat är stängt, men man kan inte göra något åt det.
I samma ögonblick man slutar försöka att inte vara ledsen kan man börja må bra."

Ojoj. Ikväll hoppas jag på att bli tagen med storm av M. Behöver ett uppsving här, som kan öppna upp mitt hjärta.
Tunga grejer det här.

Jag skyller på att minst 30% av mitt blod fortfarande måste bestå av vin.//L

Måste. Ha.

"Sverige är det land med flest singlar i världen. Alltså har det aldrig varit så svårt att hålla ihop en relation under mänsklighetens historia - som just nu i Sverige. I den här boken undrar jag hur andra har gjort och gör. Hur kärleken och dess smärta ser ut i vardagen bortom Hollywood och skvallerpress.


Är det så att vi behöver att kärleken ska vara sockersöt för att känna igen den? Känner vi oss misslyckade så fort kärleken gör ont och därför retirerar? Har tvåsamheten, precis som storfamiljen, spelat ut sin roll? Och alla de par som verkar så lyckliga och smärta, är de det? Jag vill veta hur man gör med kärlek eftersom jag inte vet. För att jag tror på den. Men inte på den romantiska rosendoftande versionen, utan den som handlar om hårt jobb, om att trots alla besvikelser ändå säga ja. Och det där med sex förstås, som så många par tycker de borde ha mer av. Varför då? Har vi inte tid för något så banalt som att klämma på varandra?


Det blir också en resa genom min egen dröm om kärlek, och ett eller annat trauma på vägen. Den här boken vill vara en hyllning till kärleken, hur ful och märklig den än kan te sig."

Är inte det här den perfekta boken? Måste ha!
Sitter på jobbet och lyssnar på Bob Hansson, föfattaren, som blir intervjuad i P3:s Morgonpasset.
Det känns som om han pratar ur mitt huvud, om mina nojjor och tveksamheter, funderar mina tankar.

Hmm. Man är alltså inte ensam.
Bara titeln, Kärlek, hur fan gör man? gör att jag måste ha denna bok.
Och kanske bli lite mera normal och kärlekig, istället för cynisk och lite allmänt oälskande som jag generellt är idag.
Köp idag!//L


Stressen av att vara omåttligt populär

Ikväll är det partytime. I kubik.
Dels är det Martins fest, i stor schysst villa med mat och lång gästlista. Sedan är det Thomas fest, på 29 kvm i Hammarby Sjöstad.

Men jag och Jessie, ska ligga i och se till att attenda bägge! Först mingla hos Martin, sedan köra hela all-in-biten hos Thomas. Och jag ska nog se till att tussa ihop de där två! Alltså, inte Thomas och Martin, utan Thomas och Jessie. Annars skulle det nog bli körigt. Speciellt eftersom Martin har tjej och så.
Fast Thomas är ju något av en goding, så han kanske skulle kunna åtminstonde tänka sig Thomas?Martin är ju ändå inte så kräsen?
Jag menar, han har ju faktiskt dejtat mig :)

Dags för lunch, sparrispaj. Mums.//L

Ungdomar och tröttmössor

Kom hem till Puff strax innan sju igår, för en smarrig middag (ceasarsallad) och trevligt sällskap i form av Jennifer och Tove.
Vår vana trogen gick ingenting enligt planerna. Vi kom snabbt på att vi ABSOLUT var tvungna att spela sällskapsspel, och att det ABSOLUT var tvunget att vara just spelet Alias.
Som vi inte äger, då det är Frugans spel och hon var på Dalarö hos Eric.

Så, efter en hetsig runtringning till ICA MAXI Haninge, COOP Haninge, EKO Länna (butiker som har öppet till 20 eller längre) jagade vi rätt på spelet på Briobutiken i Sickla. Tjugo i åtta brände vi iväg, med Puff bakom ratten så det gick verkligen jättefort, in på Briobutiken och handlade upp oss på fem nya spel.
Vi kunde liksom inte stoppa oss själva.
Ett tag funderade vi på att köpa loss varsin barnvagn också, bara för att. Men vi bärgade oss.
 
Sedan blev det sällskapsspel för hela slanten... Efter en omgång av Idol tvingade vi tröttmössorna Jennifer och Tove (16 år, ville sova klockan tolv) att spela en omgång Alias med oss. Efter det gick "ungdomarna" och lade sig, medan jag och Puff satte oss på framsidan och pluggade synonymer, i övningssyfte.
Vi kände oss som unga på nytt, ja nästan som 25, och satt uppe till klockan blev 03.30.

Lite tungt att kliva upp imorse... Efter knappa fyra timmars sömn.
Men här är jag, på jobbet som vanligt. idag har jag tokstädat butiken också, sprayat och torkat och pillat och pulat.
Nu funderar jag på att stänga till så att det inte kommer några kunder och skitar ner.//L


Eller vad tycker du att det ska stå Puff? Stängt pga... hahaha.

Jag tror jag kan räknas som knarkare nu

Har precis upptäckt att när jag sitter på kontoret och ringer runt, så dricker jag kaffe.
Hela tiden.
Jag har ständigt en halvfull kopp framför mig som jag sitter och sippar på. Det kommer inte bli lätt att somna ikväll precis! Men å andra sidan så ska jag till Puffie ikväll och ha fredagsmys, så det lär ju bli hyfsat sent ändå.

Däremot har jag lite problems med imorgon. Är ju bjuden på kalas hos Martin, vilket jag har tackat ja till. Men jag är också bjuden på fest hos Brursan Thomas. Vilken jag egentligen hellre vill gå på, eftersom jag hemskt gärna vill sammantussa Jessie och Thomas.
Ah, alla dessa fester och galej. Hur ska man hinna med allting?

It's not easy being green. Ska ta mig en kopp kaffe och fundera på saken.//L 


Zzzzzzzzzzzz

Jag. Är. Så. Trött.

Filminspelningen och filmen är KLAR. Och den är BRA!
Jag tror till och med att mina inte-så-teknik-nördiga-vänner kommer gilla den (jo, ni kommer behöva se den. Så det så.)

Men jag ÄR så trött. Helt otroligt.
Imorgon ska jag slava på TF igen. Phu. Another day, another dollar.

Godnatt!//L

Ledig, alltså jobbar jag. Utan socker.

Idag håller jag till på kontoret hela dagen. Började morgonen med ett möte med Chefen angående vilka citat som ska tas med i trycket av rapporten, men han hade otroligt mycket att pyssla med så jag lallade mest runt en timme, drack kaffe och snackade med Flisan och gänget.
Nu har vi precis knaprat i oss en lunch (taco, bekant någon?) och jag börjar jobba med nästa projekt.

Jag funderar på att helt lägga ned socker. Mumlan berättade om sockermatchen, man tävlar mot sockret. Varje dag som går utan att du äter något socker får du en poäng, och varje dag du äter socker får sockret en poäng. Så kollar man efter en månad vem som leder, människa-socker 25-5 kanske. Eller, alternativt köra Danska Rikshospitalets kur en sväng.
Bara för att smala ned sig lite.
Skulle vara perfekt att lyckas krympa sig till typ 56 kg. Men det kommer bli svårt, och jobbigt. Igår kollade jag in träningskort på Forsgrenska, nu har de världens kampanj och jag funderar allvarligt på att slå till.
Och verkligen börja träna!
Det är dags! Man blir ju inte yngre. Vill man fortsätta vara fast och fin i hullet måste man nog börja aktivera sig nu.
Tyvärr.//L

Låååång dag

Phu, kom precis innanför dörren... En sådan lång dag har väl sällan skådats!
Vi har filmat och filmat idag... Jag har varit skön vetenskapskvinna i illasittande vit rock och extremt oattraktiva glajjor. Jag och Sebastian har fått ta om alla repliker ungefär 77 gånger eftersom vi mot slutet var sååå trötta...

Och det var ju inte slut där. Efter att alla studioscener var satta var det dags att redigera. Och klippa. Ochsätta ljud.
Herregud.
Men bra blir det! 

Vi fortsätter traska på i våra kiss-ass-studenter-skor.
Men det kunde varit värre.
De kunde varit Crocs :)

Nu ska jag hem till Peach o hälsa på en sväng.//L

Vår nivå ungefär :)

Semlan


Jag drömde en dröm i natt... När jag vaknade var jag bara sååå sugen på semla!!!! Drömde att vi satt ett gäng tjejer och kolla på tv och alla ville ha semla... Jag och 2 andra tjejer som jag tror var Jessica och Lina sprang ner till en pizzeria i ett industri område och frågade efter semlor eller grädde eller nåt bara!!!
Fick inget napp, då sprang vi till mataffären som för övrigt låg under min bostad som vi satt och titta på tv i... Där inne köpte vi grädde, semelbröd och mandelmassa och en färdig semla till lina som inte bygger sina semlor själv helst....  

Nu har jag vart vaken ett tag och är fortfarande i desperat behov efter en semla!!! Gud va de hade vart gott!!!!  




//A - Semelpuff


Filminspelning

Hahaha, idag har vi haft filminspelning dag ett på vårt projekt - otroligt kul.

Det är inte varje dag man blir upphissad i en lada av en grottmänniska! Det här teknikprojektet är något av det roligaste vi gjort i skolan. Hoppas det blir lika bra som vi tänkt oss bara... Hittills ser det riktigt, roktigt splendid ut.

Ikväll hoppas jag på tacokväll med Den Bäste. Mums mums.
Igår gjorde vi egen pizza. Husligt värre!//L

Nu är jag kär!!!


Nu är de klart!!!!!   RIX!!!!!   Jag är faktiskt kär i Thomas look a liken  

ANDREAS CARLSSON!!! Från Idol..... Känner att jag är det faktiskt! Om inte annat är jag jäkligt het på hans ferrari.....

Så Roger, Tittie och Gärt-fjärt Ni kan ringa nu! I'm ready for your call!!! 

 

// A - PR-Puff


Måndagsbloggen!


Kan ju döpa om bloggen till Måndags bloggen för de är tydligen bara på måndagar JAG PUFF bloggar av någon anledning! Veckan som varit i korthet....  

Sjuk, sjukare & sjukast,,,,
Vi har i familjen förbrukat 2 flaskor (obs stora flaskor ) Hostmedicin, 2 kartonger fischermans friend, 3 rör treo, 1 ask IPREN, Halv flaska barn alvedon samt 44 rullar toapapper som vi snytit oss i... gick även åt 2 HELLO KITTY plåster under gårdagen....   Thomas tycker jag skulle vart sjuksyster och tagit hand om alla......  

  

MEN han har insett att han mött sin över MAN. Jag är 100 ggr värre än en karl när jag är sjuk.... Jag ska bli omhändertagen, jag har legat och gnytt och flåsat, hostat och snörvlat och viskat fram några enstaka ord i form av... aj aj oj hjääälp mig... jag mår inte bra.... snyft....  

Här var nu tanken att jag skulle lägga in en bild på en stackars sjukling men hittade inget som passade utan hittade något väldigt kul istället!!!  

  


Hörde på RIX FM i morse att Dominika Peczynski skrivit på sin blogg att hon var kär i pappan i TELIA reklamen... Då Ringde morron zoo upp henne och pratade om hennes kärlek till TELIA pappan... Hon fick även göra lite reklam för sin kokbok i radio med mera.... Jag tänkte om jag också GÅR UT med att jag är KÄR i någon mer än min karl kanske MORRON ZOO ringer mig med.... ??? Ska helt klart fundera på detta PR trick... Jag skulle ju alltid kunna göra reklam för mig själv om inte annat! ; )   Jag har ju tex laddat upp min symaskin på bordet här hemma och har sytt barnens gardiner samt ska göra utklädnings klänningar i prinsess tyg och laga mössor och byxor här i veckan.... Kanske ska satsa på HEM SKRÄDDERI!  
 
I Mora!?!? 

    



Tror de får bli en KLIPPERIA.. Alla Thomas EXkex är ju frisörer så de ligger väl i tiden för mig nu att öppna salong!!!   Reklam var de ja!!!! RIX FM!!!! Måste bara hitta nån att va kär i som inte är Thomas utan som är känd så dom ringer.....

// A - SickPuffen


Koffein makes the world go round

Dags för dagens fjärde kopp kaffe. Jag står i princip och studsar här i butiken, hög på koffein.
Men timmarna går så långsamt framåt... Vill hem till M, vi har inte setts på ett antal dagar nu.

Trodde nyss att klockan precis slog fyra = endast 1 timmes nedräkning till stängning.
Men klockan var visst bara tre. Suck.//L 

En presentinslagning av högsta klass

Bildsöket på "goodiebag present" gav rätt påhittiga svar.
Kanske en sådan här classy outfit vore något när killen fyller år? Eller vid ettårsjubileumet?
Man blir ju verkligen inspirerad att göra lite extra, gå den där extra biten så att säga :)

Det är inte bara sofistikerat, utan också damn sexigt. Eller hur?
//L

En god fe

Jessicas hustomte Elina, som jag nämnt tidigare är ju för go.
(Antagligen) för att jag gnällt och grinat om saker och ting, har hon plockat ihop någon slags goodiebag åt mig från sitt jobb.
GullegulleElina.
Hon jobbar som skönhetsredaktör på en modesajt, och blir överöst av härliga gratisprodukter/mutor.
Åh, det ska bli spännande att se vad hon påtat ihop...

Nu blev jag bra mycket gladare!//L

 

Upphetsande

Kvittorullen i spelmaskinen var i princip slut, när en kund kommer med nio spelkuponger som ska köras... Jag hittade inga nya rullar, och fick chansa på att det skulle räcka... Kunden var stressad, jag var stressad och maskinen skrek med sin dataröst "Byt kvittorulle NU".

Otroligt nog räckte rullen, Preciiis.
Och sedan hittade jag att fylla på med. Drama drama.
Exakt så spännande är mitt liv här i spelbutiken. //L

Halvkul....

It's a beautiful day...

Strålande klar höstdag utomhus! Varför är jag inne?
Nu borde jag ha på mig gummistövlar och vara ute i skogen och promenera med en hund.
Jag vill ha en hund.

Får jag nöja mig med att M kommer vara hemma hos mig med middagen klar när jag kommer hem.
DET kan iaf inte en hund göra.//L


Fånge

Fast på jobbet... Två otroligt jobbiga ungar som springer in och ut här och köper SlushIce och gapar.
Försöker byta in tomburkar mot godis? Sjukt irriterande. Tror inte jag gillar  barn som jag inte känner.//L


RAW och bananer

Jag o Jessie-Persika-Peach var ju på RAW igår... Vi började hemma hos henne med ett litet glas vin, båda mina fina systrar Lilla- och Stora Y hängde med en sväng, och så var ju självklart Jessies tillfälliga hustomte Elina med på ett hörn (eller ska jag säga Korven? Hon är inte helt nöjd med att vi jämför henne med den lätt griniga korven i quorn-reklamen).
Det blev plötsligt stressigt iväg när vi upptäckte att showen skulle börja om fem minuter på Chinateatern och vi var kvar på Mosebacke. Snabb escape!
Jag lyckades träffa min klasskompis Malou på tuben, eller vad jag trodde var Malou... Jag slängde mig först på hennes tvillingsyster som mest såg chockad ut, innan Malou hoppade fram och ropade "Nej, det är JAG"!
Ganska roligt.

Raw var helt okej, men inte lika tokroligt som när jag gick förra gången. Jag och Jessie hade kul iaf, men på vägen hem blev vi nästan chockade. Vi brukar ju för det mesta åka taxi hem på natten...
Så det här med att folk spyr ÖVERALLT på tunnelbanan/gatan/andra människor var lite nytt. Och otroligt äckligt.

Vi skildes åt vid Slussen, och sedan började Piffkonstigheterna hagla, som vanligt en lördag när jag inte är hemma. (Note to self: var hemma). Utanför Skrapan gick jag på käre gamle B1, som jag messade med så sent som igår angående hans fest på lördag. Han var med sin snygge kompis R (remember, E?) och de skulle upp på Himlen en sväng... Så jag hakade på. Snackade lite, mycket trevligt!
Men eftersom jag skulle jobba idag kände jag att klockan är nästan tre, dags att gå hem.

Kommer till min dörr, där ligger det en kille och SOVER. Toksover. Jag både fotar och filmar honom och hans imponerande snarkningar innan jag försöker väcka/släpa bort honom så jag kan gå in. Han vaknar inte... Men han var inte kvar i morse iaf... Det kanske var något gammalt ragg som fick abstinens, vem vet? Han var rätt söt iaf!

Hinner knappt landa innanför dörren innan sms:en börjar hagla från B1. Om sexuella anspelningar och tomma sängar och jag vet inte allt. Jag försökte hålla det på en okej nivå, avstyra allt utan att desperat slänga in JAG ÄR KÄR I NÅGON ANNAN NU. Godnatt.

När jag vaknade imorse hade jag fått sms från ännu mer käre gamle B2. Mitt eviga spöke verkar det som.  Håll i er:

"Förlåt om jag stör men är du fortfarande ihop med någon? Mvh B2"  (eller hans riktiga namn)

Jag dör. Exkexvecka igen. Nu fattas bara ett blombud från någon gammal avdankad pojkvän.
Vem känner sig manad?//L

För mycket tid på morgonen genererar STRESS

I morse gick jag upp strax innan åtta och fixade runt lite... Behövde gå hemifrån strax innan nio för att åka med bussen tio över från Gullmars. Men nej då. Lyckades med konststycket att missa bussen med ca 30 sekunder (såg bussrumpan gasa iväg).
Eftersom bussarna går ungefär en gång i kvartalet på söndagsmorgnar, tog jag en annan buss till Tyresö c och sedan taxi... Älskade taxi. Har räddat mig mången gång!

Jag vägrar, VÄGRAR, nämligen att komma försent till jobbet. Konstigt nog är jag inte alls lika restriktiv då det gäller skolan... hmmm. Var iaf här ca 3 minuter i tio, och DAMN IT, butiken var öppen och kundklar tio! Inte optimalt kanske, men det kändes iaf lite bättre.
Phu. Let the arbetsdag begin.//L


Terror/jour/arbetsdagen är snart slut

Idag har jag ringt Puff uppskattningsvis 907 gånger.
Strul, saknade grejer och skitsnack har varit de vanligaste orsakerna. Men hon har ju jour (var det inte så?) så det får hon ju räkna med.

Mitt finaste Hjärta har också ringt... han är tydligen helt förstörd efter gårdagens grabbiga spritfest.
De hade någon form av välkommen hem-party för en hemvändande Afghanistansoldat. Vad umgås jag i för kretsar egentligen, när merparten av mina manliga bekanta på något vis är eller har varit militärer?
Är det min klyshigaste egenskap - svag som tusan för män i uniform, any kind - som omedvetet drar mig dit?
Eller är det ett klassiskt Oidipuskomplex? Pappa militär... militär bra....

Ser fram emot att få se Hjärtat i uniform. Han är ju så sjukt fin.
Börjar känna mig löjlig.//L


Hej grabbar.... tihi... Arrestera mig gärna.

Smidiga Piff outar folks graviditeter

Nu i slutet av veckan åkte jag ut till Tyresö centrum för att möta upp Jockeminbrur och Spillran/Marymary och äta middag samt reminissa lite. Jag var dock ganska tidig, så jag strövade runt lite i centrumet och stötte då på en vän jag inte sett på länge, låt oss kalla henne Pinglan.
En stor kram, lite vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig? Det var alldeles för länge sen vi sågs!
Och sedan, out of nowhere, frågar jag :

Jaha, inga barn på gång då?

Vilket var konstigt för a)jag brukar aldrig fråga sådana saker och b) det är en rätt unlikely mother to be.
Men jorå. S'atte.
Hon var på smällen. Hade vetat i tre dagar... Hade varit hos barnmorskan precis innan.
Och framförallt hade hon bestämt sig - och lovat sin man - att inte säga till NÅGON innan tolv veckor hade gått.

Men där kom jag, inelefantandes! Det är ju i princip omöjligt att ljuga när någon frågar rätt ut... Som dessutom känner en rätt bra... Stackars Pinglan.
Men jag är nöjd, nu vet ju jag en hemlis iaf!//L

Fåret Shaun

Har ni tråkigt och vill youtube:a, kolla in Fåret Shaun.
Jag skrattade så gott igår hos Peaches att både Elina och hennes kille undrade vad det var för fel på mig.

Men vaddå! Sjukt kul!//L


Rått drama

Herregud. Igår fick jag och Jessie den strålande idén att vi skulle gå på RAW. Dessvärre var alla biljetter tokslut, så vi tänkte gå ikväll istället.
Lättare sagt än gjort.

Det var strul med kort hit och dit, hur de skulle hämtas ut, personlig utlämning vs våra arbetstider och så mitt internet som begick harakiri mitt i betalningen. på´t igen, tänkte vi, gick tillbaka till ticnet och gjorde om hela bokningen.
Finfint! Skoj!

Men jaha... Helt plötsligt har det gjorts TVÅ bokningar till ikväll... Damn it! Sitter i telefonkö till ticnet nu, för att ta bort den  ena... Annars får vi väl ragga upp varsin dejt och gå?
Dramatiskt värre. Men hey, pengar har ju aldrig varit ett problem, så vi kanske bara kan köpa varsin jättebox med popcorn och ha på stolarna bredvid oss.//L

Teknik i kubik och god sängkarma

Idag rivstartade vårt projekt i skolan där vi i samarbete med Tekniska Muséet ska bli ännu proffsigare på teknik än vad vi redan är. Jag kom som tur är med i en liten och bra grupp, tillsammans med (den färdigutbildade arkitekten) Pontus och Sebastian. Två riktigt sköna killar.
Kiss-ass-studenter som vi är har vi skapat en blogg för att de i klassen ska kunna följa vår process... Haha.
Det är något nytt det.

På vägen hem bestämde jag mig för att pimpa min säng (god sängkarma, som man lärt sig i SATC) och köpte ett nytt bäddset på Hemtex. Aaaaah... så himla fint blev det!
Det var också rea på duntäcken, 699kr... Som jag drömt om duntäcken till min säng ett tag nu...
Men jag har ju verkligen inte råd :(
Är bra sugen på att köpa (åtminstone ett?) iaf. Men NEJ, be strong!
Sängen är jättemysig ändå.

Synd bara att den är lite tom. Hade gärna haft M i den.
Men att få våra scheman att gå ihop är inte så enkelt. Tur att vi kan prata i telefon iaf. För det gör vi... Lite smått under dagen, och typ en timme på kvällen, alltid om vi inte ses. Om allt möjligt. Det är så himla lätt!
Det här är underbart och överraskande.
Han är Den Bäste.
Har sagt det förut, och säger det igen:  Får jag inte honom, vill jag inte ha någon.

Jag är kär.//L

KiNdErGaRdEn


Måndag och dagis är stängt och jag är hemma med de 2 små vildingarna! ; ) Vi har lekt skola och skrivit och räknat och lärt oss göra siffror och bokstäver... Nu är de film time och jag viker tvätt!!!! Riktig hemma mamma på alla sätt! ; ) Kl 12 åker vi och äter lunch med Thomas... Sen kanske de blir en liten shopping för barnen behöver verkligen mer kläder.... Sen kanske vi ska hinna baka något också! Puh... körigt. Dagis borde vara stängt oftare så man hann med allt man vill göra!   Jag skulle behöva borra lite gardin stänger också och hänga upp barnens gardiner som jag köpt.... Det får bli ett eftermiddagsprojekt!  

Ang denna helg har de varit en kanon helg! Startade i fredags med att sova på Royal viking/radisson sas vid centralen.... I svit och allt.... Var på casinot och förlora massa pengar, åt god mat och drack god skumpa Lördagen var Thomas på golfbanan hela dan och jag var ute hos erika, var och handlade, förberede inför min tjej kväll på lördagen...
Klockan 20 åt vi fondue hela tjej gänget inkl JENNIFER och hennes kompis....   Thomas var på GOLDEN HITS med boysen och vi bubblade i poolen till 02:00 tiden. Drack öl, vin, cider och baileys med mera.....Hur kanon som helst!

Igår var de lite tungt..... Trött, stans värsta mens värk och var svettig och kände mig helt död med stora bokstäver DÖD....   Men man överlevde de också.... Åkte och hyrde 4 filmer och köpte för mycket godis, chips, nötter och läsk... Tryckte i oss allt till en fransk-amerikansk B-film som jag valde.... Jag valde 1 film av 4 och den var självklart helt värdelöst! 2dagar i Paris hette den och handlade om ett par som var hos hennes föräldrar i paris i 2 dar och de dök upp EX på fel tillfällen, hon låg med killar, hon smsade med killar, hennes mamma var tydligen en riktig lös aktig kvinna och de blev bara värre och värre och den stackars amerikanske killen gjorde slut med henne och åkte hem till NEW YORK. Hmm... fattade inte så mycket mer än så.... PÅ DETTA var filmen dubbad från franska till engelska samt textningen var usel då endast vissa saker var översatta.....
Ja ja tror jag lyckas välja "fel" film varje gång jag väljer så Thomas tycker inte jag ska välja mer nu....   På vissa sätt kan jag hålla med.....

// A - Barnens PUFF


Dagen efter, barnsligt värre

Vi har ätit frukost och roar oss nu framför tv:n... Hela gänget hänger i soffan framför SVTB, barnkanalen.
Otroligt kul!

Först såg vi ett avsnitt av MUMFIE, en liten elefant på äventyr. Det framkom tydligt att Mumfie var Jessie, Lilla grisen Rosie var jag, och fågelskrämman var Puff.


Sedan såg vi ett avsnitt av fåret Shaun, ett program som roade mig något oerhört. Jag o Jess skrattade så det kom tårar! Alla som har möjlighet måste kolla in det.
(Puff var dock inte lika underhållen...)



Perfekt nivå såhär dagen efter. Nu blir det än mer tedrickning :)
Så himla mysigt att hänga m tjejerna. En eloge till Puffie som fixat o trixat till en mysig kväll...

//L

Middag

Är hemma hos hemmafru-Puff och ska ha middag med bubbel och bubbelpool.
Gött gött.

Livet är så smutt just nu... M körde hit mig o Jessie, och han fick ett bra betyg av tjejerna. Vilket betyder the world to me!
Han är så snygg. Och bra. Och perfekt.
Då är det viktigt att mina älskade vänner också ser det.
Man blir ju rädd nästan, det här kan bli så bra!

Puff laddar just nu fonduegrytan... Vinet är på kylning... Välkomstdrinken nedhälld i strupen...
Jag har typ 39 graders feber, men vaddå. Det löser sig.

I'm happy.//L

Åh vilken härlig dag, tralal la la la

Strålande morgon!!! Här i TYRESÖ lyser solen, har varit en trevlig morgon! Gjorde ordning tvillingarna för dagis i morse, sen kom Thomas och hämtade dom vid halv 8 och körde dom till dagis. Han ville gärna göra de då dom ska va hos mamma sen hela helgen.... Jag menar mitt liv är inte såååå glammigt att jag inte ens behöver köra barn till dagis längre.... ; )   Thomas var på jobbet vid 03:00 i natt... Stackare vad han jobbar.....  

Sen ringde jag upp ERIKA som hade haft en hysterisk start på dagen.... Iförd för kort kjol och för höga stövlar åkte hon från Erik (hennes karl) på Dalarö i morse. Efter 2 min fick hon punka och började byta däck i sin kjol och stövlar mitt på Dalarö vägen.... En kille stannade för att hjälpa till, vilket jag förstår att han ville... Borde kunnat stanna väldigt många fler killar med tanke på hennes klädsel... Men ERIKA tuff som hon är tackade nej för hon kunde minsann lösa detta själv. Erika är ju en jävel på att byta däck så hon på med reserv hjulet och sen åkte hon vidare.... Hon hade ju nu däremot missat TINDRAS frukosttid på dagis så dom komförbi mig och åt frulle vid 08:30. Sen åkte vi allesammans, hon till dagis och jag till gymnasiet med JENNIFER....  

Nu har SUE ELLEN kommit hem igen och ska börja packa lite inför dagen/kvällen. Thomas kommer hem vid 12:00 och hämtar mig så nu är de stressigt.... Vi ska in till stan och mysa runt, dricka lite drinkar och äta god middag, gå på casinot och slutligen sova på hotell..... Mmmm

MITT RÄTTA JAG!!!!  

Jag har packat med diverse kärleksspel och raffiga underställ.... Kanske ska ta med strippstången??? Undrar om han märker den i bilen.... Kanske kan bränna av ett par nummer med min överviktiga kropp.... Eller så struntar jag nog i de..... Hmm..  blir nog bra med mjukisbyxor och en t-shirt ändå.....   Imorgon ska älsklingen spela golf hela dan och sen äta middag och gå ut med boysen.... Själv kommer mina brudar hit och vi ska äta middag och sen bubbla i poolen och snacka skit över några flaskor vin.... Ska bli kanon skönt!!!  

// A - The Puff become a SUE.

En helt vanlig dag för SUE ELLEN....


Pannkaks ONSDAG igår! Thomas var på Fotbollen på råsunda med boysen, jag, Piff, Jennifer och hennes kompis Sara frossade pannkakor.. Twinsen var hos mamma.. Vi åt pannkakor tills vi nästan spydde.... Sen körde vi lite Lets Dance spel framför tvn med diverse snedsteg och ett och annat dans steg,,,, Kollade IDOL samt drog av ett par hits på SINGSTAR.

Jag och Piff skulle självklart inpa på små brudarna med våra singstar kunskaper nu efter att vi sett på IDOL och allt och valde inte den så lätta låten TOXIC med Britney Spears... Gick inte sååååå bra.. Tror inte IDOL juryn hade godkänt oss då de mest lät falskt och hest och konstigt...   Vi insåg att OM vi någon gång ska kvala in i IDOL blir de med Destinys child SURVIVOR... Vi skulle komma in till juryn krypandes på sanden vi slänger in innan och åma oss för de två manliga jurymedlemmarna som vi för övrigt är lite små kära i... Den ljusa killen (har inga namn....) Är enligt mig lik LINAS Robban och Piff är lite små tänd på honom,,,, ja Robban med för den delen... Den andra mörka killlen han ser enligt mig ut som ja just THOMAS vilket är passande.... Så honom skulle jag nog kunna ÅMA lite framför..... Han hade en FERRARI för övrigt.... Det är ju alltid ett PLUS....  

Sen åkte vi in till söder. Piff mötte upp sin kille som jag nu äntligen fick hälsa på! Han verkade jätte snäll, söt och tok charmig!! Ett kap för na!!!! GOOD LUCK! Sen drog jag till STRYKJÄRNET och mötte upp Thomas och hans kollegor och körde hem boysen.....   

I övrigt så ARBETADE jag igår!!!! I thomas nya butik som är under ombyggnad! Jag diskade gamla kyldiskar, mycket mycket lärorikt och utvecklande arbete! Roger kom dit och sa hej och nämde även att att jag kommit upp mig i karriären.... Ja visst har jag jag menar städchef är ju en chef de med.... ; )  

Idag åkte jag dit igen men Thomas tyckte att hans SUE ELLEN skulle åka hem istället! Hmm.... Måste gjort ett bra jobb igår! Eller inte.... Sen har man sprungit i FARSTA och handlat, hämtat tidigare handlade varor och lämnat in saker man inte vill ha osv.... Det är mycket med allt efter-arbete som kommer när man handlar för mycket,,,, Åkte förbi NICE VALLEY! Slängde 11 par skor, tog med resten till radhuset samt 19 andra papperskassar med bla sällskapsspel som jag nu ska bära in i radhuset och gömma i nåt skåp innan Thomas kommer hem....  

Vissa saker är de helt enkelt bättre att han är ovetande om.... Som tex mina 78 sällskapsspel....  

Idag ska vi hämta barnen och åka till ANDYS i sickla och leka av dom.....

  <------- Fan......  


// A - The SUE ELLEN PUFF


Äntligen!

Jag  har en sådan där borde-införskaffas-lista, där de flesta av grejerna är out of reach för mig just för tillfället.
MEN!

Jag har idag slagit på stort och köpt mig en mixer jag har suktat efter så länge som jag bott i den här lägenheten.
(Ca ett år alltså)

Nu ska här mixas! Smoothies, soppor, måltidsersättningar, pesto, ja ALLT kan jag tillaga i denna fantastiska maskin.
Lycka är att köpa grejer man vill ha :)

Men den är ju så fin!!//L


Cykler

Jag har ju de heta kanalerna 1,2 och 4, så mitt tv-tittande är ju i stort sett obefintligt. Men idag står tv:n på och skvalar, friidrott i Lausanne. Jag är ju sjukt ointresserad av sport i stort, men wow vilka kroppar de har de här grabbarna...
OCH tjejerna!
Känner verkligen att det är dags att börja träna!
Varför har jag inte en cykel? Då kunde jag ju cykla till skolan!

Note to self: skaffa en cykel. Min ekonomi  är ett skämt just nu, så min drömcykel är ju bara att glömma.
Men en beg tantcykel?
Eller någon som vill sno en ärtig hoj åt mig?

Någon?//L

Jag?


Piff is no longer listed as single

Tjaa, det rullar på rätt bra nu. Ligger i fas i skolan, har lämnat in rappporten (kan nu titulera mig KONSULT, fint värre), lägenheten är städad, kalendern är lagom full... Killen är toksnygg och sitter rätt ofta hemma hos mig och bara är snygg.
Lite som en stabil och kärleksfull prydnad :)
Har ju till och med fått nycklarna till hans lägenhet nu... Hoppsan.

Ändrade min status på Facebook, från "single" till blankt.
Jäklar vilket liv det blev. Inboxen full, inlägg på väggen... Jättetur då att Han satt bredvid mig när jag snabbt kollade FB, och garvade lite roat åt alla reaktioner. Jaja...

Ikväll har jag haft en soft hemmakväll med mig själv, det är så himla smutt emellanåt. Varit i skolan, jobbat några timmar på kontoret, promenerade hem, köpte sushi och syndade med glass. Tiramisuglass, mums.

Me myself and I....//L

RSS 2.0