BEACH 2008



Apråpå FILMJÖLK så är den här bilden jäkligt SKÖN.........

Jag - då            till vänster
och jag - nu     till höger....

Shoppoholic goes starving!!!!

Jag har precis gjort ett kanon kap!!!! Var på shopping nu på eftermiddagen! Handlade saker för 2000:- men egentligen skulle allt ha kostat 6500:- Helt underbart bra!
DIESEL jeans, 2 par stövlar, 1 par skor till, 4 klänningar av märkena miss sixty och WE.... Så jag menar det är ju helt helt underbart! Bättre än en dans på ett slott till och med.... JAG ÄR SÅÅÅ LYCKLIG!!

Nu är klockan halv 12 på natten och jag och "HAN" vart lite hungriga så nu åkte "HAN" till DAISYS och hämta mat..... He he.... Jag har beställt en jäkla massa pommes med en massa dip till!!! Beach 2010 satsar jag till!!!

Återkommer imorgon för nu ska de rökas!!!



Feels good to be 3

Piff, 2 blir snart 3.... Är en tidsfråga innan du är på smällen nu! Nu kommer alla stadga sig och gifta in sig och ut sig och skaffa knoddar och sen är skilsmässorna ett faktum om si så där 6 år och då är vi singlar igen.... 3 barn senare, fetare, traschigare..... Och oh ja - feels good to be 3

Ang min bilkörning så har jag då ALDRIG kört in i nåt eller krockat eller nåt annat onödigt så tydligen funkar mina gamle ögon.. Bättre i traffiken än på krograggen...... ; )

MEN vem???? På hotellet???? Banan i pyjamas??? Piffie STOP being that secret.....

out and over



// A - from a puffie world


En blir snart två

Min gulliga granne Ida harmed hjälp av fastghetsskötaren brutit sig in i min lägenhet för att fåtag på ett nytt par linser åt mig, samt postat dem till hotellet i Västerås där vi ska bo i natt. Ingen som inte har dålig syn kan föreställa sig hur det är att se NADA.
Eller, tja... A kör ju iofs bil - svinfort - utan linser eller glasögon. Även om hon behöver egentligen!

Iaf ska det bli underbart att få synen åter...
Plus att jag eventuellt får sällskap på hotellet ikväll. Hoppas.

Och Puffie, ALLA vet att jag gick gymnasiet i Dubai ju!
Det där var vårt klassanthem. //L


Önskelista

Jag har namnsdag på TISDAG! Eller mitt namn finns inte så då brukar jag ta de som ligger närmast till...
På TISDAG är de AGATA...... ERKI frågade vilket av mina namn som firas på AGATA dagen...... Jag tycker inte hon ska fråga så mycket utan mer börja fundera på vad hon ska köpa till mig i namnsdagspresent....  Jag önskar mig :

Stickers som man kan fästa på olika papper som man sen kan faxa iväg
Snigelplockare En sån med tång som städare plockar upp skräp med i centrumar... Men de är bra om de kommer mördarsniglar i år igen.... Så kan man fånga in dom....
Rabattkort På mc donken nice valley! Endast NICE VALLEY

Buy the way så fattar väl ERKI att jag heter RAGATA......


// A   - En del av PUFF

ARAB PIFF

Piff! Vilket gymnasium gick du i egentligen?????
Trott hela tiden att de var i SVERIGE men så fel man kan ha!








//   Puffie

Om jag kunde vara tyst ibland, så hade allt varit.... mycket tråkigare...

Igår hade jag den mest hektiska dagen på länge..... Vaknade uppe på MOSEBACKE... eller ja inte på själva torget men i "HANS" lägenhet där... Vaknade av att mitt ex ringde ungefär 19 ggr och var galen och bitter.... Satt i ett enklare telefon möte i ca 1 timme och försökte resonera med honom UTAN framgång.....

Efter de var de bara att sticka ner för backarna på den omtalade "G" gatan på söder där både mina päron bor och Williams äpplen växer och taxichafförerna kör över kebab kungarna... Ja precis den gatan.... Hade bokat stor tvätt stuga hos mamma med all min tvätt!!!

Laddade maskinen och sen stack jag ut på stan för att köpa mig ett par gympaskor till min badminton jag och "han" ska köra igång med så småningom.... Kom in i sportaffären, hittade världens trevligaste säljare som hjälpte mig med skorna och han garvade på sig när han såg mina söta strumpor med katter på.... Pinsamt - NEJ inte för mig, jag gillar mina barnsligt fina strumpor och står för de.... Han lurade på mig 3 PAR SKOR och en lunch! Vi gick till mc donalds och satt och snackade! Så ur trevlig! Han är artist och jobbar med musik, är tydligen tight med både snoop dog och 2pac....Har bott i LA och är kontrakterad med WARNER musikbolag..... Jag tyckte jag kunde få vara hans hesa dua bakom honom.... Han skulle fundera på saken.... He he! Nej men jag fann en vän i honom och vi skulle ses snart igen i en lekpark med hans barn.. Ha ha ja de e tur att jag INTE involverar mig i så mycket saker......................
men vänner är alltid kul att ha!!


Dessa skor köpte jag bla..... ADIDAS design of  PORSCHE...... Hoppas ni är avis nu! He he! Jag som älskar PORSCHE - kunde inte motstå!


Tillbaka i tvättstugan..... Körde ett enklare psyksnack med mamma som hade listat ut ett och annat och hade ju tydligen FULL koll på vem "HAN" på mosebacke är! He he. Så nu ska tydligen mamma & Pappa med och äta middagar och bowla med mig och honom framöver... enligt deras önskemål! ; ) Ja ja så kan de gå!

Sen vart de lite bil körning mellan city och söder city sköndal city söder vilket gjorde att mina tull avgifter igår måste gått upp till 196 kr... Skulle träffa Emelinn på Kohpanjang kl 17:00 Jag kom dit 18:15, hon kom 18:20 vi är tidsoptimister båda två vilket passar bra när vi ska träffas en tid... Blir bra fast alltid en timme senare bara... Åt kanon gott! Planerade vår THAI resa som nu går av stapeln i MARS som de ser ut!

Sen upp till MOSEBACKE för att sova där.... Hann glo lite på TV och släppte BOMBEN! Att numer bowlar vi med mamma & Pappa också! "HAN" garvade bara och verkade tycka de var kanon lugnt! Skönt!

Nu ska jag till TYRESÖ och äta en enklare måltid med ERKI ERKELSON och "TALA UT" om OVE sköldpadda! Ja hon date'ar en kille som gillar sköldpaddor och ska köpa massa såna! Vad är de för kille??? Han måste vara en form av blötdjur..... Trodde de var ERKI men nej nej de var OVE.. Erki är kräldjur... En jävla skillnad! Min slutsats: Sätt ERKI & OVE i ett akvarium och låt dom leka av sig ett par veckor så kanske dom kan flytta ihop sen! ; )

Jo just de PIFF! YOU'VE GOT MAIL!!!!!!
Lite som i filmen, har du sett den?? You've got mail....
Jag har ett brev - alltså ett snigelpost kuvert till dig här hemma..... Från HOTELL KILLEN...... Tror de var en nota från sista GRAND natten men vet inte,,,,,,, He he nej de rör dina gamla arbetsrelaterade sysslor i tyresö skogar! FROM YOUR OLD BOSS!!!! Contact me when you get home.....


Over and out!

// A  - The little PUFFIE thing


:)

Glad... förundrad...//L

Minnen från gymnasiet!



En favorit i repris!!!//L

Extra, extra!!!

Imorse ringde B2 för att prata igenom saker och ting.
Förvånande nog... måste återkomma, detta är stort!
Vi har varit....vad säger man? Vuxna?

:)
//L

Gött

Har landat i Örebro, och överraskades av ett riktigt lyxigt hotell!
Har ätit finmiddag (tvårätters), badat bubbelpool, bastat, gjort hårinpackning och lite spa-treatments.
Nice, nice, nice.

Och vem började höra av sig idag, IGEN?
Japp, mhm, just densamme B2 som vanligt.
Han menade att vi var "ett team", han tyckte "det var så bra med mig".
Samt att vi måste "träffas och reda ut det här".
Vad han egentligen menar med allt och vad han vill fortsätter vara en gåta.
Den som lever får se. Orkar inte ens obsessa mer om det här.


Ska krypa i säng nu, nyskrubbad och väldoftande.

Drömma gott om Chefen eller något, var länge sedan.//L


Om kärleken är blind så hittar jag min man i Ludvika

Ahmen hallå, asså och alla fjortisord jag kan frambringa.

Jag och Johan åt middag på en oootrooligt flashig pizzeria (där jag för övrigt fick skapa en ny sallad, tackar!) här i Ludvika.
I ungefär en halvtimme satt jag och gnällde över att jag hade en så obekväm ögonfrans i ögat (när nu de är bekväma att ha i ögat har jag ingen aning om). Johan började se lite trött ut när jag för 114:e gången gnuggade i mitt öga och än en gång berättade att jag DIREKT när jag kom tillbaka till hotellet skulle ta bort den. Så jag begav mig till en spegel utanför(den sk.) tjejtoaletten för att ta bort den och låta honom slippa tjatet.
Synd bara att det inte var en frans som stack i ögat, utan det faktum att linsen hade delat sig i två obekväma linsknorvar.

Jag är ju som tur rätt planerande och har ju alltid med mig extralinser.
Tror ni jag hade det denna vecka?
Nope.

Jag är härmed officiellt BLIND. På vänster öga åtminstone.
Sååå himla onödigt (haha, veckans ord). Men nu har ju alla halvfula killar en chans!
Alla halvsnygga iaf :)

Ska dejta hockeykillen nästa vecka. Kanske ska sejfa och låta bli en lins då också. //L

Soooo Coool

Ha ha Helt underbart PIFF!!!!!! Passade ju bra de där!!! Var ska vi börja kolla???? He he! Återkommer senare.... Ska ringa advokater och jobbiga EX och så vidare........

Så tjing tjing så länge!!!


// A

Hahahahaha!!!

Gjorde också det där testet... Det här svaret fick jag?
Jag verkar inte fatta själv vad jag vill ha.

I would fall for a Sensitive Guy
Your man will have dreamy, mysterious eyes and a shy, sweet smile. You'll be head over heels from the moment he first quotes Shakespeare to you in that inspired voice of his. Your Mr. Perfect knows how to be extremely romantic and is in tune to all your moods. He will be able share tears with you. He will always notice when you get a haircut or wear a special dress. Besides being poetical, he may be also musically talented and play you sweet melodies to win your heart. Needless to say, he will love you like crazy.

image18

Fast bilden är ju iofs på en av de snyggaste killar jag vet.//L

Kanske kan lösa sig....

Ok de kanske inte är kört ändå Piff!
Jag gjorde just ett test över vilken typ av kille jag skulle falla för och det vart the bad guy och honom hittar jag tydligen ute på krogen.. Vi ska kanske skjuta upp klostret lite så ska jag hänga ute ett tag och se om han dyker upp......

Passade rätt bra in faktiskt.......

You would fall for a Bad Boy

You'll go for the guy who walks with that cocky, rhythmic sway and who enters a room like he owns it. You will be attracted to his coolness, aggressiveness, and of course that damn sexy body. You know he is bad news, but you can't stop those butterflies from fluttering in your stomach every time you see him and maybe with a superwoman like you in his life, he'll give up his bad ways. So if you're looking for love, you'll probably find him in a club somewhere, looking fine and breaking hearts.

// A

Jag fixar, Puffen!

På vägen hemåt (i slutet av veckan) åker jag förbi Skokloster och Sigtuna. Det är väl nunnehäng?
Kollar ifall jag kan skriva in oss båda två på en gång.

Vi kan ju kolla in örtaträdgårdsskötsel och bibelrullstvättning.
Aktiviteter jag tror passar oss.
Tur att du horade loss i lördags, för nu är det slut!
Dags för linneduk på huvudet och obekväma 80-sängar.
Yes, Jesus loves me...//L

Inget vidare.....

Jävla dag!!!!
Piff & jag borde flytta ihop i ett kloster någonstans långt bort i landet "INGENTING" Vi borde bara sitta där i vårt kloster, utan vare sig datorer, mobiler eller faxar..... Vi borde bli nunnor på heltid och bara träffa trevliga damer/tanter i det där klostret och ABSOLUT inga killar.....

Jag dras med ett EX som det nu kommit fram att hans gamla reavinstskatt på hans gamla lägenhet ligger i mina händer... På mitt bord..... Bara för att jag och han köpte fastighet ihop som vi sen gjorde en bodelning i och jag nu står som ensam ägare så följer även hans gamla skatt med fastigheten - dvs MIG.... Den är BARA på 165 tusen eller så kan man välja att fortsätta skjuta upp den resten av livet för en summa på 3500:- om året! JÄVLIGT skönt!! Precis vad man önskade sig!

Jag ska kontakta en advokat imorgon som jag hoppas kan hjälpa till i ärendet men dessvärre kändes de som att mitt EX INTE VILLE hjälpa till i ärendet....

Jävla piss elände!

Så "L" vad säger du??? Ha koll efter ett kloster i borlänge eller var de nu är du är och ring så fort du ser något passande så kommer jag med flyttbil, adressändringslappar och hucklen till oss båda!


Over and out

// A

Telefonvett

Det här med telefon och så. Varför vill man ringa till någon som raderat alla ens nummer och sagt det rakt ut?
"Nej jag tycker inte vi ska ses något mer?"

Igår fick jag någon slags strid ström av samtal till min mobil då jag satt i bilen till Falun. Mycket trevligt.
Kompisar, syskon, en mycket glad Fruga(grattis Erki. Verkligen!) samt lite annat löst folk :)
Bland annat B2-idioten.

Han tyckte det var en bra idé att ringa från något konstigt nummer och bara liksom PRATA en stund. Han skulle mysa med en kopp te tydligen. Jag fattar ingenting. Sluta ring!
Vill han inte ha något på riktigt får det vara.
Att han ens har mage att ringa. Borde han inte känna sig rätt dumpad och bortgjord efter förra fredagen?
Självklart var jag INTE otrevlig och dryg som jag borde.
Snarare glad och lite kaxigt gullig.
Damn me.

Är i Borlänge för tillfället. Not screaming with pleasure.
Och btw, syster jag vet att du väntar: inget livstecken från Den Kände Mannen.
Bara mina gamla vanliga Facebook, sms och telefonragg.
Suck.//L

(Jäkla B2. Get out of my head. Seriöst en dålig kille för mig.)

Piffie&Puffie - The song.....

Nånting händer
Det är nåt stort på gång
Och våra vänner
Dom festar natten lång
Och dom finns i trakten
Här omkring
Vill du ha ragg så ring!

REFRÄNG

Här kommer Piff och Puff
Är på språng
Här kommer Piff och Puff
Varje gång nu
Här kommer världens bästa raggningspatrull
Som löser festen för din skull

Ledtråd, fotspår
En uppfinnig dom gjort
Ett bra trick, det gick
Och festen löstes snart
Av ett gäng som klarar
Vad dom vill
Och säkert lite till

REFRÄNG

// Puff

Horor, sprit & droger.....

Min helg...... Vet inte var jag ska börja.... OM jag i huvudtaget ska börja....... Puh....
Fredagen.... Började dan redan på morgonen med att sticka iväg och börja inhandla ALLT inför den perfekta festen.... Som skulle gå av stapeln på lördagen med tema : MALMSKILLNADSGATAN ... Köpte siden tyger, hundhalsband, leksakspengar, och annat nödvändigt..... Träffade upp ERIKA på eftermiddagen och vid 19:00 kom vi till MAXI och då skulle jag börja handla.... Jag som hade halvt lovat  L/PIFF att vi skulle ut och mötas på söder kl 20:00 men de sket sig kraftigt.... Som tur va hade PIFF de för rörigt för att hinna ut hon med.... BRA!

Väl hemma så möblera jag om hela mitt hem under hela fredagsnatten..... Vart galet bra!

Lördagen...Gick upp vid 09:00 och stressa iväg för att köpa de sista detaljerna som jag glömt under fredagen.... Åkte bla till APOTEKET och köpte 12 sprutor..... Dom undrade lite försiktigt vad jag skulle me alla sprutor till!? Jag förklarade lugnt och stilla för den äldre damen i kassan att jag skulle ha en enklare HORFEST och då brukar de vara en del knark med i bilden. Damen på apoteket tyckte om ideen och kom med olika förslag på shots att fylla sprutorna me! Kanon tant!!!

Sen gick lördagen åt till att stressa, göra 16 olika sorters canapeer till förrätt, förbereda maten, efterrätten, drinkarna och gud vet allt!

Sen kom allt folk och det vart svart...........



image11image12

Jag snortar florsocker!!!!! Vilket jag senare på kvällen tog på fullaste allvar, obs FULLASTE allvar... Vilket gjorde att jag hade florsocker i hela näsan och det var jävligt klibbigt!!!
image13

image14
Alla höll vi på med nåt..... En del knappra tabletter som för övrigt var FLORTABLETTER, en del gjorde florsocker strängar på fullaste obs igen FULLASTE allvar, en del drack mest sprit och många andra rökte för mycket....
image15
Ett tecken på att man rökt för mycke......

image16
Jag borde blivit hora........... Känns rätt så ÄKTA de här... Trivdes i kläderna och sminkningen....

image17
En TRASCHBITCH som drar en spruta och kvällens TORSK Mr PIMP.... Han var lycklig må jag säga....

Ja som ni alla förstår så spåra allt ur..... Dessa kort är de allra oskyldigaste jag kunde hitta..... Klockan halv 5 på söndagsmorgonen kom de sista deltagarna på att dom skulle hemåt..... Jag & Erki plockade trasiga glas och disk fram till 6 tiden innan vi slocknade i sängen ovaggade.....

Igår var de en mörk dag..... Puh...... Var segt på alla plan.... Men tillslut fick jag "ärslet ur nätstrumpan" och började dammsuga, skura, tvätta, putsa, gnugga, damma, sanera, antiknark medla osv och klockan 19:00 igår kväll såg mitt hus ut som de en gång gjorde innan HORORNA bröt loss.....

Vi åt middag och sen åkte ERKI hem och jag tog en dusch och sen kom "HAN" och vi låg i soffan och sega och sen vart de sova sova sova............ Vi vakna halv 6 i morse av att en kvinnoröst som lät som en flygvärdinna körde några slags säkerhets regler... Typ -
 "Spend fast your seat belt and please press enter after take off  and then you need to push the F9 before the landing and dont smoke.... "

Va i helvete vem har beställt en flygvärdinna NU??? Hon skulle varit här i lördagskväll var den förste tanke som slog mig.... Jag sprang upp till kontoret, där står ERKIs data och lyser och har någon slags GPS röst pratandes ur den och jag vet i fan hur jag stängde av skiten men efter mycket om och men så DOG flygvärdinnan..... Vi somnade om en stund till......

Nu är klockan snart 12 på dan och jag känner mig sååå sliten.... Börjar nog bli för gammal för sånt här..... Nu mer är de lugna PAR middagar som slutar kring 23:00 något som jag känner funkar för mig..... Någon som vill leka PAR???

Det dröjer till nästa HOR fest

// A

The X-factor

Addera två personer och subtrahera en klänning och dividera med X eller något.
A och Erki må ha haft sin Horfest igår, men jag slampade till det på annat håll :)
En trevlig repris så att säga.

En mycket trevlig kväll hos Danne, med efterföljande utgång på Allmänna Galleriet och ett sista pitstop på söder.
Jag började med att äta middag på Strykjärnet med Thomas, som för övrigt skickade följande sms på eftermiddagen till mig: "Har du bytt om nu din lilla hora? Sitter på Strykjärnet"
Jag hade helt glömt bort Horfesten eftersom jag inte skulle gå, och blev minst sagt överraskad. Och förbannad.
Som tur var ringde han efter mitt arga sms-svar och det redde ut sig.

Idag har jag varit och tittat på lägenhetsvisningar, blev väldigt förälskad i Valhallavägen69. Tror tyvärr inte att jag kommer kunna matcha buden, men what the hell. Försöka kostar ingenting. En rolig grej är att när vi gick tillbaka till bilen, stod en till visningsskylt för en 2,5:a... Vi gick in och kollade på kul, och nu är mamma och pappa seriöst intresserade av att köpa den. Hoppas säger jag.

Snart ska jag iväg till jobbet... Drar till Falun vid sexsnåret. Inte så sugen, men det ger sig nog när man väl har get going.

Inget svar på mitt frieri än, från Den Kända Mannen. Återkommer med eventuella uppdateringar på den fronten.

Faran i att inte ha något speciellt att göra

Kom hem till söder först klockan åtta... Efter att ha kört 30 mil.
Lite slut i pallet. Är dessutom lite orolig för att jag kan ha fastnat på en fartkamerabild... Inte bra.

Iaf hade ingen tid att hänga med mig nu när jag äntligen är hemma... Frugan Erki var och handlade mat med Puffie(alias A) inför deras Horfest imorgon, Persikan är i Rio under sitt umbrella-ella-ella-e-e-e (det har regnat sedan hon kom i måndags), Scarlet är all drugged up och hemma sjuk, min söta granne Ida var inte hemma, Danne o grabbarna förfestar inför inflyttningsfesten imorgon, Ylva var hemma med Rony och semmelfixade, Empa är i Göteborg...
Efter alla de dissarna orkade jag inte ringa runt mer.
Istället tog jag det sjukt genomtänkta beslutet att skicka ett frieri (japp, på riktigt) via ett mess på Facebook till En Ganska Känd Man som jag haft ett gott öga till under lång tid nu.
På riktigt, ett frieri.
Att inte ha något att aktivera mig med är livsfarligt för mig själv. Men men.
Vad kan hända? :)

Ed - the english stud sms:ade tidigare i kväll också!
Snart tror jag att jag gör´t. Åker till London alltså. Varför inte?
Just nu är jag sååå öppen för förslag för jag är sååå uttråkad.
Inte ens ett entimmes samtal med Scarlet och ett en och en halvtimmes samtal med YlvaPylva har hjälpt.
Dags att gå och sova då...//L

Balens drottning

Funderar på att köra denna Carriefrisyr på balen... Vad tror ni?
JAG ska dock inte cheata on någon (mest pga det inte finns någon att cheata på).

                                             image9

Jag och Jonas ska bli balens kung och drottning, vi har bestämt det redan.
Så ni andra kan bara lägga ned, OK?! //L

Hur gör de?

Jag och Anna är nu i Kristinehamn på ett halvdant hotell. Vi försökte oss på att gå ut och äta...
Inte det enklaste kan jag säga. Stan saknar ju helt restauranger!

Med turistkartan i högsta hugg vandrade vi runt i denna lilla stad, på jakt efter de bläckpluppar (restauranger)den ryske receptionisten märkt ut på kartan... Stängt, har bara lunch, serverar kebab och pizza...
Shit!
Efter en halvtimmes vandring, uttömda på energi och svinhungriga hamnade vi i något industriområde, och såg skylten "Thairestaurang".
Hallelujah, änglarna sjöng i kör.
MEN, som min gode vän Tony Irwing skulle sagt, man ska inte ropa hej innan man är framme vid notan.
Äckligare "thai"mat har jag nog aldrig ätit. Annas mat hade någon tappat en flaska parfym i och jag fick en mycket suspekt champinjonsås(?) till min mat, plus fick lägga till 20 kr för att byta ris mot nudlar.
Inte okej. Men vi höll på att fnissa ihjäl oss så vi hade iofs trevligt.

Ska ni förtära middag i Kristinehamn föreslår jag Mc Donken.
Eller den schyssta restaurang vi hittade på vägen hem.... två affärer från vårt hotell.
Jaja, vad är väl en bal på slottet....
....Haha, det vet jag snart! //L

På besök i Bullerbyn

Nu befinner vi oss på Hammarö utanför Karlstad... Känner sig som värsta kändisen när man får skriva autografer, blir intervjuad och fotad av tidningar. Phu, all denna paparazzi!

Stackars A som måste fylla sina hektiska dagar med middagar, hallongrottsätning och spa-treatments.
Hur hon någonsin ska kunna jobba igen övergår mitt förstånd.

Nu ska jag på möte, får väl se om något mer spännande händer idag.
Just nu är jag på jättebra topphumör, får väl se hur det blir när kvällen kommer och c-uppsatsen med den.
Antagligen lite bittrare då....//L


Mitt SPA!

Idag ska jag ha en mys dag.....
SKA TONA HÅRET LITE OCH SPRINGA RUNT I MORGONROCK I SIDEN HELA DAN OCH GNUGGA IN ANSIKTET I AVOCADO, SPRINGA BARFOTA UTE I LERAN PÅ TOMTEN FÖR ATT FÖTTERNA SKA FÅ EN RIKTIG LERMASSAGE, LÄGGA GURKSKIVOR LITE HÄR OCH DÄR PÅ KROPPEN OCH SMÖRJA IN MIG MED OLIVOLJA ELLER NÅT OCH SLUTLIGEN PACKA IN HÅRET I ÄPPELMOS..... JAG KOMMER DOCK INTE MÅLA NAGLARNA! ALDRIG MER! 
 
OBSERVERA! PERSONEN PÅ BILDEN HAR INGET MED INSLAGET ATT GÖRA...   



 
EN DEL AV MITT BADRUM........   MYSIGT VÄRRE!!!!  



  NÄ NI NU HAR JAG INTE TID... NU SKA DE SÄTTAS FART HÄR HEMMA! MYSIG DAG PÅ ER MED! ; )  

// A
PUFFIE

Hallongrotta.... Is'nt that sweet?

Torsdag och nyss hemkommen.... Gårdagen artade sig fint.... Ringde in ERKI och TINDRISEN och min MAN som jag har på 50% på lite hemmagjord THAImat a la Annica. Kyckling med cashewnötter på thaivis... Kul de där med thaimat.... Gick in hårt för de och storhandlade OYSTERsås, thailändsk FISKsås, grönsaker och en massa SAMBAL OELEK... Det vart kanon gott! Så en THAI restaurang vore ju lite grejen för mig nu att starta!

Vi åt och snacka skit allesammans.... Sen stack ERKI & Tindrisen hem och jag och min "MAN" kom fram till att vi skulle in till honom på söder istället och hamnade ute på STRYKJÄRNET för ett par öl..... PIFFIE ringde mitt i ölen och saknade oss och vi har nu beslutat oss för att adoptera dig PIFFIE! Du skulle kunna bli en sån söt liten dotter för mig! Känns helt rätt! Ska bara lösa de praktiska detaljerna med dina föräldrar men allt e på rull! Jag är säker på att jag skulle kunna bli en riktigt fin styv mamma.... Lite som en sån där mardröm man kan ha ibland.....

Sen gick vi hem och somnade ovaggade..... Min "MAN" tog sovmorgon i morse och vi hade en underbar morgon.... Åt frukost på GUNNARSSON KONDIS på söder i lugn och ro.... Sen körde han hem mig. Jag fick även en liten påse från honom som han hade köpt åt mig på GUNNARSSON..... I påsen låg en liten HALLONGROTTA! Sweet as me... ; )

image8

Men vad är de för vitt i hallonsylten????? Hmm....


// A         or like we say -  PUFFIE


Kan man vara mer omotiverad?

Tycker att jag borde få något slags pris eller iaf omnämnas för min fantastiska insats som slösa-bort-tid-brutta.
Måste fixa de två sista bitarna av uppsatsen idag och imorgon. Måste.

(Annars får jag sitta på fredag, och då ska jag på officiella efterfesten för Nöjesguiden 25 år)

Ändå har jag lyckats sitta framför datorn i en och en halv timme utan att ha fått något gjort.
På uppsatsen alltså.
Aaaaaarrrgghhh när jag får barn ska jag inte uppmuntra dem till eftergymnasiala studier. Jag ska föreslå att de börjar arbeta som busschaufförer istället. Ett jobb med tydliga arbetsuppgifter, som man lämnar bakom sig när man går från jobbet. Dessutom sägs det ju att man har ett glatt humör, och alla vill väl ha glada barn?

Om jag nu får barn. Hur skulle det gå till förresten? Det är ju tokstiltje på killfronten.
Kommer som jag tidigare nämnt att hamna i typ Hägersten (inte den fina delen) med sällskap av nio innekatter och min egen bitterhet. Samla på porslinstallrikar med Jenny Nyström-motiv, röka gula Blend under köksfläkten och ha alltför grällt läppstift. Gnälla över hur folk lämnar tvättstugan och le alltför sällan med mina nikotinbruna tänder. Få ett pityfuck då och då av någon manlig ölstinn bekant som svettas mycket och bär byxorna under ölmagen.
Mmmmmm vilket scenario.
Nu är jag ju på mycket bättre humör./L

When everything turns pink

Shit vilken jävla PINK day! Skulle måla mina naglar..... För ca 1 timme sen.... Dom e klara nu...   Började med att måla 4 naglar SEN tyckte jag tydligen att de var en bra ide att tappa nagellacket i klinkersgolvet! Flaskan höll MEN i farten ner mot golvet hann de spruta ur någon slags sprutlackering vilket gjorde att hela badrumsgolvet blev sprutlackerat!! Vill tillägga att mitt badrum är på ca 10 kvm drygt och de var rosa fläckar och sprutstänk all over.... 

  FINT!!! Jag körde aceton över hela golvet.... skura och spola ner aceton rosa papper i toaletten vilket gjorde att hela toan vart rosa inuti vilket gjorde att de bara var att acetona toan också.... Det luktar INTE gott i badrummet är att tillägga.... Starkt och fränt av aceton.. Men allt gick bort iaf.. Puh...  

Tog mitt nagellack och gick upp och satte mig här på kontoret för att fortsätta måla... Vad händer efter ytterligare 2 naglar.. Jo då välter jag nagellacket ÖVER min mobiltelefon som TURNED TO PINK.... Lite viktiga papper och en del av skrivbordet är nu också lite rosa inslag på......   JÄVLA nagellack rent utsagt! Nu är alla 10 naglar målade och nagellacket har jag SLÄNGT!!!!   I'm living in a PINK world 2day.... /A

image7

Jag joggar inte!

Någon där ute måste tycka jag är fet! För nu när jag var ut till brevlådan och hämtade posten var de inte bara POST utan också en tidning! Det var inte vilken tidning som helst utan ett nr av RUNNERS WORLD! Adresserat i mitt namn..... Vad är de här för PIK? Jag har då ingen prenumeration på runners world! Vem har börjat prenumerera på den tidningen åt mig..... Ett mysterie..... På framsidan står de bla : Så behåller du jogginglusten i vinter!  

Jag undrar bara : Hur FINNER jag jogginglusten i vinter?/A

I had a blonde moment this morning...

Min granne i NICE VALLEY LINA är en duktig varelse..... Vi var ju i ISTANBUL jag, L och Lina och 2 tjejer till i JUNI förra året.... Och de fanns inget vatten i poolen.... Vi ville bada och inte minst VERONICA ville bada.... Men soo bad... för de fanns ju inget vatten... Upprörande... JA. I vanliga fall är ju jag den aggresiva av oss men när jag kom hem till sverige så glömde jag bort POOLEN med dess icke tillhörande vatten....  

LINA däremot glömde aldrig.. Tror hon tom hade sömnsvårigheter och MEN för livet pga av just de saknade vattnet i poolen... Lina kontaktade resebolaget och satte igång en fight! Vi skulle få en del av pengarna tillbaka... Vi fick tillbaka en del i höstas men en av betalningarna saknas fortfarande... Den är dock bara på 500-600 men ändå tyckte LINA och skrev ett aggresivt mejl i morse.... Hon skickade en kopia till oss andra tjejer på mejlet!  

Jag svarade på mejlet :   Bra LINA! Du låter så där härligt aggresiv! Och det är bra de för jag hade ju verkligen RÄKNAT med den där 100 lappen innan JUL och var ju tvungen att ta ett SMS lån på 3000 för att överleva! Kör hårt! 

Vad jag INTE visste i mitt "roliga" mejl var att jag inte bara svarade LINA och de andra brudarna utan även en kopia skickades till RESEBOLAGET!!!!! Jag fick lite lätt panik och kände att de var ju INTE så där kanon fint!   MEN efter mitt "mejlande" svarade resebolaget direkt! Tackade för våra 2 mejl och skulle genast se till att våra pengar betalades ut......   Så nu undrar jag om de inte är läge för mig att ta över de här mejlandet och kräva 3000:- för ett sms lån jag aldrig tog.... Ha ha. Han måste ju undra..... ta ett lån pga av en 100lapp..
Ha ha Kul va de iaf! /A

Tantvarning

Nu är de kört..... Fyllde 41 för dryga månaden sen enligt mina vänner och dom har nog rätt..... Jag som alltid annars tycker JAG har rätt har börjat inse att DOM har rätt.......   Igår - Vad gör man ? JO - Man sitter på ICA.se och TASTELINE.se och går igenom recept.... Skriver ut recept, skaffar konton med inloggningsuppgifter och "sparar" recept på sin profil... Då jag ska ha tjejmiddag här på lördag så börjas de planeras med mat, inköp, förrätter, avrättingar nej kanske inte de men efterrätter och smårätter och huvudrätter och appertiffer!

Man tänker FÄRGer på servetter, dukar, placeringskort är också en del av planeringen som jag avgudar..... Man tänker sånghäften eller nej nu ljög ja... INGA sånghäften på tjejmiddag... Eller? Jo kanske... Måste fundera på de.....   I vilket JÄVLA rent utsagt JÄVLA fall så är de TANTVARNING sägs de... Men jag trivs ganska bra med att vara tant.... Mitt EX sa alltid till mig att jag blev 30 på min 15 års dag vilket innebär att jag borde vara 42!!! Men jag drog ner de till 41.. Låter bättre....   Det är ju trots allt ONSDAG redan och dagarna går ju undan så de gäller att vara väl förbered. Planering är en del av mig!  /A

One of those days...

Vaknade imorse, alla mina instinkter till trots... Borde bara somnat om och sussat vidare.
Hade nog varit det bästa.

Äter hotellfrukost. Nice. Gott. Blir på bättre humör.
Går ut till vår fina Volvo v70 årsmodell 07 som vi har när vi kuskar land och rike runt.
Blir genast på sämre humör.
Den ser lite konstig ut... Vi har liksom fått ett extra lufthål i ena fönstret... Någon har så att säga slagit sönder det. Likadant på fyra andra bilar.
Inte okej.
Naturligtvis hade vi glömt kvar min jobbdator i bilen JUST denna natt. Borta!!!

Så efter ett gäng inte-så-roliga-samtal (till Chefen, polisen, Hertz och skolan vi skulle besöka) fick vi åka med extra vinddrag från bakfönstret till en bilglasfirma... som kunde laga rutan imorgon. Score. Vi hade tydligen en för ny bil.
Men mannen var urgullig och skjutsade runt oss som tröst att vi var två ynkliga tjejer med rånad bil.
Så det blir taxi till Hammarö imorgon. Men taxi är ju kul!

En dryg timme försenade åkte vi iväg till skolan. Men kvinnan i vår navigator måste varit full, för vi hamnade på någon slags kostigssafari?! När vi skulle "svänga skarpt till höger" fast vi stod på gårdsplanen på en liten bondgård gav vi upp och letade upp skolan manuellt istället.

Vidare har vi blivit raggade på av en tveksam skolvaktmästare, marinerat Annas jacka i grönt te samt ätit pastagröt till lunch. Vilken jäkla dag.

Tröstade oss med skoshopping och ett biobesök när vi kom tillbaka till Karlstad city(haha), såg Förtrollad.
Gullig film, kanske inte Oscarsnivå, men ändå.

Nu sitter jag åter framför datorn, i färd med att skriva näst sista etappen på c-uppsatshelvetet.
The perfect ending to the perfect day  //L

Puff - En del av Piffs blogg

Hello alla Piffies vänner!
Som ni kanske läst tidigare så kommer de hända en del på denna blogg.... Det som hände var att jag PUFFIE fick ett samtal igår från PIFF som ville att jag skulle börja blogga med henne här! Jag tyckte de lät som en strålande ide och tackade JA...

Nu kanske ni undrar varför? Ja och de kan man ju undra.... För de undrar jag med..... Har funderat en del på vad jag gör här och varför och har inte kommit fram till en enda bra anledning..... Så vi får väl ta reda på de framöver.... Men de kan vara så att PIFF har lite trassligt mellan varven att hålla er uppdaterad och jag och PIFF är ganska TIGHTA... Såååå tighta att jag skulle kunna skriva de hon hade tänkt att skriva här men kanske inte hunnit....

Vem är jag då?
ALIAS: PUFF
Kvinna på 41 som söker efter den rätta mannen i mitt liv eller nej jag är bara 27 föresten....
Söker efter den rätta karriären i mitt liv..... Söker en hel del efter ett liv kan man säga....

Hemmafru....
Önskar jag vore lyxhustru....
Karriärskvinna.... utan jobb vill jag dock tillägga....

Egen företagare.... Men sålde rörelsen i höstas och letar väl nu efter en ny rörelse att sätta händerna i....

Hur som helst så kommer ni nog få en bild av mig så småningom.... Några av er känner nog redan till mig....

Nu har ni iaf fått en kort presentation om PUFF och jag hoppas vi kommer ha en hel del skoj här på vår blogg!

Hörs snart igen!

/A

Stora grejer på gång!

För att göra livet lite roligare ska denna blogg nu hottas upp lite...
En ska bli två! Eller två blir en. Som man vill (Muahaha... kryptiskt).
Piff och Puff skall förenas!
Håll utkik!

Här ska fixas och trixas. Och eventuellt faxas :)

image5
En hård nöt att knäcka...


PuffAnkan!

Vill du mig något är det bara att faxa till Best Westernhotellet i Karlstad! Rum 204!
Inget slår ett fax. Personligt OCH snabbt på samma gång.
Teknikens under!!!!

image4

På västfronten intet nytt

Tisdag i Karlstad. Ja, vad ska man säga.
Inte mycket till sol  här, alla skrönor till trots.

Jag och Anna har jobbat, ätit wok och shoppat lite (klänning, kjol och ett par skor. Fast på rea!).
Blivit utskälld via Facebook av Puffie som börjar ledsna på att alla hemmavarande vänner har barn och liv.
Jag är ju på Sverigeturné...  och Persikan är i Rio... same same but very very different... Summan av det hela är att hon är ensam heltidssingel kvar i stan. Fast hon har ju förresten för f-n en man på 50% så hon ska inte klaga.

Funderar starkt på att bara sticka till London över ett veckoslut! Hälsa på min engelske "vän" Ed.
Han är ju up for it iaf! Hur illa kan det gå? Visst?

Och min gamle barndomsvän Eric ska bli granne med mig, hur kul som helst! Eller iaf bo lite längre ned på samma gata... Han kanske kan hjälpa mig där jag går Jackie O-förklädd med schalett och gigantiska runda solglasögon för att inte springa på något av mina exragg som jag så praktiskt förenat i samma kvarter.
Huh. Minerad mark runtomkring mitt hus...
Men som Mange så sant säger... Det är så vi gör det här i Stockholm... fem killar i ett kvarter om det är bråttom...

Här i Karlstad vet jag inte riktigt hur de gör... inga killar i en stad om det är bråttom... Alla pratar ju som Billingeälgen till att börja med. Inga hotellragg här inte. Dessutom verkar de tycka att jag är värsta 08:an? Hmmm vad har de fått det ifrån? Jag brukar ju snarast beskrivas som diskret. :)

Såhär roar man sig i Arvika:

Jag har ett (sammansatt) ord till er alla: PORRSURFNING.
Fast inte efter nakna minderåriga öststatare, utan efter Det Totalt Ouppnåeliga:
Den rimliga lägenheten på Hemnet.se.

Man börjar i liten skala, med objekt som faktiskt är överkomliga.
Efter sisådär en timmes klickande på miniettor med toalett och duschutrymme inhyst i kylskåpet och gasspis kopplad till elementen börjar man bli desperat och tycker sig ha skäl att gå efter de stora fiskarna.

Med svettfuktig panna, glansiga ögon och lätt öppen mun resonerar man sig ologisk och kommer överens med sig själv om att en trea på Rörstrandsgatan för 6,3 miljoner nog skulle gå runt...
Bara  man inte shoppade något, eller gick ut.
Eller åt.
Eller lät bli att råna någon förbipasserande värdetransport.

Damn it. På söndag blir det lägenhetsvisningar för hela slanten.
Ska bli spännande att få träffa Valhallavägen69 IRL och se om den magiska nätdejtingkänslan kvarstår.

image3

Äsch, jag slår till på detta objekt. Lika bra att äga skiten när jag ändå ska gå på bal där.


Arvika by night

Nope, not impressed.
Efter en lååång bilfärd, i kläggig snömodd och i karavan med sega söndagsförare(kom igen! Det är måndag folks!) kom vi till Arvika, som titulerar sig "en av Sveriges charmigaste städer".
Don't hold your breath säger jag. Arvikas natt började tydligen klockan sex, alltså när vi kom hit. Allt är stängt och dött. Tjejen i receptionen skrattade åt mig då jag frågade vad som fanns att göra i Arvika en kväll som denna... Inte ett bra tecken.
Nöjena som erbjuds är tv, skrivande på uppsatsen (evighetsmaskinen) samt en kvällsbuffé vi ska attenda snart.

What the hell, den är ju gratis.
Och förhoppningsvis utsökt. :)

Rapport från Kumlabunkern

Vaknade upp med en bakis Persika i sängen... Hon ramlade hem till mig inatt någon gång vid tresnåret.
Släpade oss upp någon gång vid elvatiden, mötte upp Erki och Puffie och åt världens mysigaste brunch på Muggen på Götgatsbacken.
 Vi kände oss very much Sex and the city där vi satt och beställde in all mat vi kunde, diskuterade alla våra friares vara- eller ickevarande, samt flirtade med/störde de andra gästerna och servitören. Måste göras om.
image2

Efter brunchen speedshoppade jag och Peaches en balklänning till mig.... (Och varsitt par nya skor. Vi behövde verkligen ett par nya skor till... :)
Det var en himla tur att vi fick tag på en balklänning idag, för nu är jag iväg på turnén...
Sitter just nu på världens läskigaste hotell i Kumla. Ingen personal, någon läskig kille som har rumsdörren öppen, och skum operamusik via en grammofon från ett våningsplan upp... Måste nog sova med lampan tänd, vitlök under kudden och ett silverkors i handen.
Och enligt traditionella skräckfilmscenarion så borde det vara rimligt att anta att blondinen dör först?
...mamma...

Sammanfattning av mitt liv:

- C-uppsatshelvetet

- Fina vänner som jag har sjukt roligt med

- Meningslösa span

- Nya jobbet

- Utgång på utgång... fast jag sagt att jag inte ska.

- En liten speciell idiot som uppfyller varje kriterie på en känslomässigt störd ung man

- C-uppsatshelvetet all over again

Snart kommer mitt liv bli lite mer meningsfullt i alla fall, när uppsatsen är inlämnad och jag kan återgå till att socialisera mig med normala människor.

Jag är ju iaf bjuden på bal på Karlbergs slott första helgen i februari!
Alltid något.

Vackert... sorgligt


Now if there's a smile on my face
It's only there trying to fool the public
But when it comes down to fooling you
Now honey that's quite a different subject

But don't let my glad expression
Give you the wrong impression
'Cause really I'm sad, Oh I'm sadder than sad
Well I'm hurt and I want you so bad
Like a clown I appear to be glad

Well they're some sad things known to man
But ain't too much sadder than
The tears of a clown when there's no one around

Now if I appear to be carefree
It's only to camouflage my sadness
And honey to shield my pride I try
To cover this hurt with a show of gladness
But don't let my show convince you
That I've been happy since you
'Cause I need to go, oh I need you so
Look I'm hurt and I want you to know
For others I put on a show ...

Just like Pagliacci did
I try to keep my surface hid
Smiling in the crowd I try
But in a lonely room I cry
The tears of a clown
When there's no one around
Now if there's a smile on my face
Don't let my glad expression
Give you the wrong impression
Don't let this smile I wear
Make you think that I don't care

RSS 2.0